Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako pořad už to nemá absolutně co nabídnout. Porota nic moc (Rytmus rozumí hudbě asi jako já nukleární fyzice), zpracování standartní, Mareš s Tinou průměr, ale hlavně smysl pořadu nulový. Myslím, že superstar už tu bylo dost, ale Nova potřebuje peníze, tak lidi posílejte jen hezky posílejte svým favoritům hlasy a dočkáme se ještě 10 řad Superstar. Jupí! :-D ... Nicméně součástí pořadu jsou i účinkující a myslím, že Gábinka a šílený rastaman Šeps si nějakou tu hvězdičku zaslouží :-) ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, ako vždy. Už je to dávno ohrané a dávno to už nemá také kúzlo ako prvé série a ako predchádzajúca (prvá) Česko Slovenská Superstar. A do toho v porote tentokrát oxiduje Rytmus, ktorý ide podľa môjho názoru mimo ostatných porotcov (stačilo mi v prvom semifinálovom kole). Tak prečo som dal vlastne 3*? Nemôžem povedať, žeby ma to nebavilo a zároveň nemôžem povedať, že je to blbosť (aj keď vlastne je), na ktorú sa nedá pozerať. Práveže dá a bohužiaľ já som ten prípad, ktorý Superstar pozerá (lepšie ako hodiny vysadávať na Facebooku a kecať o somarinách). A vôbec sa za to nehanbím, aj keď filmy nehodnotím tak pozitívne (teda, ktoré sa mi nepáčia) i keď sú kvalitatívne úplne inde, teda aspoň podaktoré, ale mňa nudili. /60%/ ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jeden říká co si myslí, další dva chválí a třetí je komerčný. Nikdy nekončící Česko Slovenská soutěž. Když v televizi nebyl lepší program ( většinou ), tak se musím přiznat, že jsem to sledoval. Co se týče talentů, nepředpokládám, že někdo udělá nějakou výraznou díru do světa. Sledoval jsem to hlavně proto, že zde vystupoval jeden Barbar ze severu a jeden Rastaman z Jamajky, kteří asi jediní pochopili úroveň soutěže a adekvátně zde účinkovali. Za ně jednu hvězdičku. Překvapuje mě, že se tahle blbost drží v televizi takhle dlouho. Další hodnocení na případný další ročník ode mne nečekejte. Nerad se opakuji. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ som si neprečítal niektoré komentáre tu, tak by som si možno dlho nespomenul, kto to vlastne vyhral a kto bol vo finále. Teraz si spomínam a musím uznať, že sa mi to páčilo po speváckej stránke viac ako prvá séria tejto medzinárodnej relácie. Najmä mi utkveli v pamäti vystúpenia Gabriely Gunčíkovej a najmä jej posledný duet s Lukášom Adamcom, či samotný Lukáš Adamec a jeho semifinálová verzia piesne Vaša Patejdla Nepriznaná. V súčasnosti sa najlepšie ukazuje v realite súťažiaca Celeste Buckingham, ale uvidíme, čo prinesie budúcnosť, či nakoniec všetci, ako sa vraví, veľmi rýchlo nezapadnú prachom. Pavol Habera opäť zaujímavý a možno z časti aj Patrik Vrbovský sa celkom slušne predviedol, taktiež výstrihy Heleny Zeťovej ma ako chlapa zaujali, ale opäť nič dobré. V globále platí u mňa to isté, čo pri prvej sérii, len o štipku sa mi táto páčila viac. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Už bych se fakticky dokolečka jenom hloupě opakoval, protože platí prakticky úplně to samé a to do jediného puntíku, co jsem už jednou napsal u předešlých odvysílaných verzích. Tato série je navíc ještě delikátnější, protože má snad nejhorší složení poroty v historii této pěvecké soutěže u nás. Proto doufám, že tohle je vrchol všeho toho okolo a další série už na našich televizních obrazovkách nikdy neuvidíme. Howgh. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama