Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $9,489,829Tržby Celosvetovo $21,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,021,231 //počet predaných kusov 85,634Tržby za predaj DVD v USA $3,546,934 //počet predaných kusov 123,183║ klasické tuctové béčko ako vyšité z 80.rokov, Stallone sa aj snaží ale nič nenarobí keď všetci naokolo hrajú tak mdlo, bez iskry, akcia miestami újde, ale dej nemá čím zaujať, a troška drahý film na to čo sa tam premelie /40%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

To jsme zasraní Vikingové? – Dal jsem si v jeden den dva režijní kousky od Waltera Hilla – pětadvacet let starou klasiku Rudé horko a novinku Bullet to the Head. Naprosto jalový scénář, pitomé dialogy a mizerná chemie mezi Stallonem a jedním otravným Asiatem. Vizuální parádičky jak ze sto třiadvacátého dílu televizní Kriminálky Las Vegas a momenty, které jsou spíš k pláči (Stallone se snaží urovnat vztah s dcerou, Stallone si srovná se zemí rybářskou chatu, jen se ušklíbne a pronese nějakou kravinu a tak dále a tak dále). Úctyhodný rozpočet není ani zdaleka vidět a nějaká ta prvoplánová kozička venku nebo přes tvrďácky sevřené rty cedění hlášek ještě jaro nedělá. Sly má rozhodně na víc. Režisér (co na tom, že Hillovi akce pořád docela jde a navíc je vcelku přehledná?) a hlavně scénárista totálně zabili solidní béčko, které to (tady) mělo dotáhnout do červených čísel. Nesmírně unavený kousek, který přežvýkává něco, co mělo dávno zůstat v šuplíku. Nebýt hlavní star, byl bych nemilosrdný – Arnie s Konečnou mimochodem dopadl o poznání lépe!! ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Nevím, co přesně způsobilo tu vlnu nostalgie po akčních béčkových filmech 80. let, každopádně jí vděčíme za spoustu podařených retro variací na tento žánr. Jedna mezi oči, ale není retro, je to prostě čistokrevné béčko (myšleno tak, že to není moc podařený film) až se divím, že ho nevydali na VHS. Příběh neřeším, ale akce je pomálu a ta co je za nic sestojí. Ústřední buddy duo také za moc nestojí. Tak nějak mi přijde, že Stallone se bere moc vážně, neumí si ze sebe vystřelit tak jako třeba Arnie a tak mi film nepřišel moc ani nijak vtipný. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Škoda že sa Sly nedohodol s Wayne Kramerom, ktorý zlý film ešte nenatočil i keď si neviem predstaviť načo by sa s takýmto plytkým filmom vlastne zahadzoval. Pravdou je že Bullet to the Head bude patriť k najslabším filmom Stalloneho, našťastie ich nemá veľa, ale keď je finálna scéna súboj na sekery, tak nikto s nejakým blockbusterom nemohol počítať. Ešte to našťastie nie je na 2 hviezdičky i keď to má look posledných JCVDameoviek ale Sly ako producent toho asi musel dosť zachraňovať. Na druhej strane som mal chuť na trošku oldschoolovejší akčňák takže asi tak k hodnoteniu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, je to přesně ten oldschool filmeček ala devadesátky, jaký bych od Stalloneho a ostatně i Hilla čekal. Jenže na rozdíl od Arnieho Konečné se tohle bere až příliš vážně. Tam, kde bývalý guvernér nabíral body za dělání si srandy ze sebe samotného, tam Sly přichází jen s pár nefungujícími hláškami na konto nezajímavého Sung Kanga. A to je škoda, protože ani ten režisérský návrat do minulosti ne vždy funguje a filmu působí značně roztahaně. Sly je ale pořád nejdrsnější dědula na týhle planetě a bez problémů celý film utáhne, akce je fajn (když se nějaká objeví) a závěrečný fight s Momou hodně potěšil. Není to žádná akční katastrofa, ale závan starý školy mohl dopadnout i daleko lépe. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • V závěrečné scéně v baru Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) dopíjí skleničku whiskey. V následujícím záběru kdy ji pokládá na bar, však není prázdná. (masekjc)
  • Původně byl na pozici režiséra obsazen Wayne Kramer, ale poté, co se nedokázal se Stallonem dohodnout na pojetí filmu, projekt opustil a uvolnil tak místo Walteru Hillovi. (oje)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama