Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (581)

liskam 

všechny recenze uživatele

To je nějaký fórek né..? Kult namistrovaného a nezničitelného pana Cartera je zpět, což by ještě nebylo tak špatné. Horší je že se pan Carter stará o úplně připitomělého asijského policajta a celý film na něj má nervy. Že by začínal senilnět... no dcerku má, už jen chybí vnoučátka. Jen díky Stallonemu a posledním 5 minutám filmu jsem dal 2 hvězdy. Celý film pohřbil naprosto děsivej scénář a režie. Za mě 40% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nemůžete sedět zadkem na dvou židlích. Vždycky to bude nepohodlné. Hill se tu snaží naservírovat moderní zvraty, ale ve staré formě, starými postupy a je to prostě divné, i to posmívání mobilům a Googlu. Začátek je nezajímavý, divák nemá k postavám špetku sympatie, pak se z toho začne kroutit povědomý film, který překvapí místy svou přímočarostí a až neotřelým (masakrem) vyzněním. Sly je super zlý (už to jméno Jimmy Bobo!), chraplácky hlásí (někdy povedeně, někdy ne), ale je nad věcí a z jeho výrazu jde vyčíst, že tímhle snímkem odpočívá. Dalším trumfem je zabiják Momoa. Moc bych mu přál víc rolí, ten kluk na to má. To co hodně podráží filmu nohy je obsazení nudného dřeváka Sung Kanga (nechápu proč přeobsadili původního Tomase Janea), který hrál totálně mimo. Neměnný výraz ve tváří, nulová chemie mezi ním a Slyovou dcerou. To že tam nějáká měla být mi docvaklo až na konci. Slater strašně přehrával a Akinnuoye-Agbaje dostává cenu za nejblbějšího záporáka. KULKA DO HLAVY je podivný paskvil, který mě ale bavil a hlavně překvapil víc než jsem byl tak před pěti minutama ochoten připustit. Teď mě omluvte, jdu si znova pustit bitku se sekyrama a proslov o odvážných hasičích. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Filmy W. Hilla som jeden čas vyhľadával (doba VHS) a ako režisér sa v akčnom žánri nikdy nestratil. Istý čas boli jeho filmy v kurze. Nejaké roky mu pribudli, ale jeho štýl ostal pomerne čitateľný. Stallone je sympaťák, na svoj vek vyzerá stále veľmi slušne, ale toho kriminálnika som mu nejako neveril. Jeho dobrácke oči na to nemajú a kopa tetovania to nezamaskuje. Záporák, ktorý bol v novom spracovaní Conana nevýrazný a tupý sa tu uplatnil podstatne lepšie aj preto, že nemusí film ťahať. Celkovo je to film presne v štýle W. Hilla, taký jemný akčný nadpriemer, v ktorom sa občas pritvrdí, ako keď Stallone odstrelí jednu vysoko postavenú hlavu...60%. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Drsné filmy o drsných mužích aneb Walter Hill nezklamal a přichází se zábavnou jednohubkou okořeněnou motivem generačního střetu mezi klasickým nájemným vrahem a moderním zabijákem. BULLET TO THE HEAD je vcelku podařená hillovka (nechybí neony ani živá hudba) a různými tématy dává vzpomenout na Walterovy kousky z jeho nejlepších let (osmdesátých). Příkladem můžou být 48 Hrs., Red Heat (polda/zločinec, domácí/cizinec a každý má své metody a pravidla), či Streets of Fire (závěrečný souboj). Příběh je jednoduchý a přímočarý, stejně tak většina postav – které jsou někdy možná až příliš okatě naivní. Zásadní místo má v mnoha Hillových filmech hudba a i tentokrát je soundtrack od začátku zábavný a opět do jisté míry klasický (nechybí harmonika), ale přece jen nepříliš výrazný či tuctový a postupně se trochu ohraje. (P.S. – Slayovy fotky pobavily). Čtvrtá hvězda velmi slabá. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto nelogická zhovadilost, kokotina a kardinální pitomost, na kterou se dá docela spokojeně koukat. S výjimkou mistra ,,Ústní obrny" definitivně nejhůře obsazený film, jaký jsem letos viděl, a přitom se na to dá docela spokojeně koukat. Rákosník imbecilně rákosí, Khal Drogo měl chcípnout hned, jak se ve svém vůdcovském šapitó dotknul Kalící, scenáristu by jste už po pěti minutách ,,děje" nejraději prohnali skrz masokostní mlejnek - přesto si myslím, že se Vám na to bude docela spokojeně koukat! Jediné varování ze své zahrádky bych si dovolil, pane učiteli. Jestli to budeme s tím věčným poctováním osmdesátkám přehánět ve stávajícím tempu, tak nám za chvilku naroste natupýrované háro, oblékneme vínové sáčko s vycpávkou a zařadíme se do fronty na Pomádu, prozpěvujíc si při tom spartakiádní hity! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Film nebol premietnutý pre kritikov. (beso74)
  • Červený automatický nôž používaný vo filme je značky Microtech Halo. (beso74)
  • Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) ve filmu zavraždil střelnou zbraní tři lidi, přičemž všechni podlehly příznačně zranění vždy až po průstřelu hlavy. (Num3roO)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama