Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctiletý Pip je sirotek z chudých poměrů, který vyrůstá u své přísné sestry. Aby si vydělal na živobytí, začne pracovat u velmi bohaté slečny Havishamové. Je to excentrická a podivínská stará panna, která žije v ústraní, nenávidí muže a již roky nevychází na denní světlo. Pip má za úkol dělat společníka její dvanáctileté chráněnce Estelle. Pip se do Estelly zamiluje, ta jím však pro jeho původ pohrdá. O deset let později se na Pipa usměje štěstí, když mu neznámý dobrodinec odkáže velké množství peněz. Pip se stěhuje do Londýna a rozmařilý život ve velkoměstě ho rychle mění v povýšeného snoba. Jako bohatý a perspektivní gentleman se znovu začne ucházet o svou dětskou lásku Estellu. Ale pravda o jeho dobrodiní a záhadně získaném bohatství může zničit vše, na čem mu záleží… (Bioscop)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Pokud by hlavní roli nehrál te úžasně nudný Irvine, bylo by to na silnou trojku. Takhle za Ralpha a skvělou Helen dvě.

3stan

3stan (hodnocení, recenze)

Alena77

mne osobne by nevadilo ani tisíce spracovanie tohto filmu, keby ale aspoň stálo za to. tento film bol pre mňa celkom sklamaním....

Jevo

Jevo (hodnocení, recenze)

Ďalší remake už raz remaknutého filmu? Hollywood nemá nič iné na práci? Osobne pochybujem, že to prekoná Cuarónov film.

FD123

FD123 (hodnocení, recenze)

Film už má český plakát a mohl by sem někdo dát prosím i český trailer

StarsFan

StarsFan (hodnocení, recenze)

alyne: Ja uz na tom v kine byla a myslim, ze ti, co to zatim nevideli, o zas tolik neprichazi.

Ernia

Ernia (hodnocení, recenze)

už by mělo být povolené hodnocení, ne? v UK už film běží..

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

kriticom: no jo Vlkodlak, máš dobrý postřeh, ta Žena v černým by mi ani tak neutkvěla v paměti jako Danny Elfman, ty jeho soundtracky mě vždycky zaujmou :o) ale našla jsem taky trailer k Nadějným vyhlídkám (TV seriál 2011) a tam je jako soundrack použit od Johna Williamse - Carol of the bells, nevím jestli se hodí taková skladba. Jakmile začne školní rok, tak si tu knížku musím přečíst.

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

kriticom: no dneska koukam, že video na youtube už zase není, tak nic, třeba se brzo objeví někde jinde.... mě spíš zajímalo to video a trochu jsem se snažila louskat titulky, hudby jsem si vážně nevšímala a navíc jsem ani ty filmy neviděla, takže by mě to nenapadlo :o)

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Další zpracování hned v závěsu za televizním od BBC? No, minimálně Irvine vypadá líp než Booth, ten působil strašně přitepleně. Zato Gillian Scully Anderson mi seděla víc než asi bude sedět HBC.

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

Doufám, že se film vůbec dostane do českých kin, podle obsazení by mohl, a už by tady taky mohl být napsaný datum premiéry, jinak je to velice slibný

Petra46

Petra46 (hodnocení, recenze)

Tento film má vzhledem k předloze, obsazení a režii velmi Nadějné Vyhlídky:)

ellegrey

ellegrey (hodnocení, recenze)

Taky se těším. Herecké obsazení je více než lákavé, Dickensova díla mi nejsou cizí a zajímá mě způsob jakým Newell naloží s filmem.

Reklama

Reklama