Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som sa s FiM dostal do kontaktu pri parodovanom Starcraft 2 trailery "PonyCraft 2", krátko na to nasledovalo "What Pinkie's Song Actually Sounded Like" a po "PONIES The Anthology" už bolo rozhodnuté. Po troch epizódach nasledovala závilosť, ktorá mi až pripomenula detské časy, kedy som takmer každý deň vysedával pred Cartoon Networks a sledoval moje obľúbené rozprávky ako Dexters Laboratory, Powerpuff Girls (oba od vynikajúcej Lauren Faust, ktorá stojí aj za prvou sériou MLP:FiM) a iné. Stal sa zo mňa bronie, čo by som naozaj nikdy nečakal, ale pri tak skvelej a kreatívnej komunite, kde denne pribúda kopa fan obsahu, či už v podobe rôznych pesničiek (Not A Clever Pony sa u mňa stal najpočúvanejši autor na Last.fm [momentálne 4 777 plays]), videí spomínaných na začiatku, fan fiction príbehov a podobne, to inak jednoducho ani nešlo. Prvú sériu mám už pozretú asi 4x, pri druhej sérií si každú novú epizódu tiež pozerám hneď niekoľko krát a Equestria Daily je u mňa momentálne jedna z najsledovanejších stránok :) Najlepšie epizódy: Winter Wrap Up, Sonic Rainboom, A Dog and Pony Show a The Return of Harmony Part 2 (asi najlepšia epka z celého FiM. Toľko ako v tejto epizóde som sa nenarehotal hádam pri žiadnej komédií). Najobľúbenejší poník: Rarity (pôvodne to bola Fluttershy, ale Rarity má jednoducho najlepšie epizódy). Najlepšie skladby: Winter Wrap Up a At the Gala. Hodnotenie: 5/5. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

A ja tomu aj tak dám 5! Aj keď je to pre malé ružové slečinky, nikde nie je napísané, že je to nevhodné pre plnoletých, i keď niekto to môže brať ako ujmu na zdraví keď si to pozrie, ako napríklad priateľ, ktorý vyzeral, že za chvíľu bude mať dávivý reflex. A stavím sa, že kopa ľudí to videla, len sa nepriznajú, že pozerali My little pony. A Rainbow Dash je najsamlepšia. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si sehnal s tím že zkouknu jeden díl a konec, protože původní seriál z 80 let nesnáším, a tak jsem čekal něco podobného i tady. ALE. Za prvé roztomilost poníků a nádherná animace, už jen to Vás donutí zkouknout všechny díly, a ty příběhy jsou fajn. Navíc pár odkazů na filmy jsou úžasné, navíc žádná postava nebyla slabá ani špatná. Prostě paráda. I když si připadám trochu divně. NEJLEPŠÍ SERIÁL EVER!!!! ()

philip.j.fry

všechny recenze uživatele

S plnou miskou jahodové ovesné kaše procházím kolem televize,kde je zrovna zapnutý Animáček, do mého pokoje abych ulehl k notebooku.Vtom mi zrak ulpívá na ději.Jů,poníci!Mé tajné sny se splňují!Už od dětství jsem si chtěl hrát s poníky.Jsou roztomilí.Nejlepší z nich je určitě Rainbow Dash,ostatní jsou vata.Oni umí kouzlit!No není to nebe?Má mysl dosahuje dokonalého vzrušení.Ano,chci jen poníky a nic víc,ano!Přátelství je magické a poníci super roztomilí!Trhnutím hlavy se probírám ze slastného komatu a zjištuji,že se dívám na seriál pro pětileté holčičky.S vědomím,že asi nejsem cílová skupina,odcházím s trapným pocitem od televize.Na počest onoho okamžiku,kdy jsem poprvé uviděl poníky,umisťuji je do čestného místa v Oblíbených seriálech.A hodnotit nebudu,pět hvězdiček by totiž nestačilo. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní seriál původně určený pro cca osmileté holčičky, ale nakonec zbožňovaný hlavně mužskými diváky 15-45 let. Bez nadsázky internetový fenomén a po pár sériích to dokážu pochopit, jsou roztomilí, jeblí a i přesto, že v nich stále je nějaký ten dětský přístup (ponaučení na konci a podobně), rozhodně má co nabídnout i průměrnému divákovi (je třeba rozeznat diváky a TV diváky). Seriál je narvaný popkulturními odkazy a vtipy, (které malé holčičky opravdu nepochopí) a s rozdílnými charaktery poníků si každý najde co ho baví (snad jen si neumím představit koho bavily díly s těmi mladými poníky co hledají své cutie marks, ty jsem přeskakoval a hvězdičku dolů). Škoda taky neskutečně zmršeného českého dabingu, který z kůl seriálu dělá opravdu neskutečnou sračku (nehledě na naprosto tragický výběr hlasů a zabití většiny intonačních vtipů a přízvuků) a věřím, že mnoho lidí, kteří to podle internetu chtěli zkusit, i odrazuje. Jestli se chcete přidat do fanklubu a zkusit to, rozhodně nezapínejte televizi, ale místo toho si najeďte na youtube, kde jsou epizody v původním dabingu a k tomu solidní titulky. Určitě doporučuju pro tatínky malých dětí, kteří se chcou při koukání s potomkem na pohádky bavit taky. ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Andrea Libman v seriálu dabuje dvě postavy, a to Flutershy a Pinkie Pie. Pro Flutershy nazpívala všechny písně, ne tak však pro Pinkie Pie ne, a to z důvodu vysokého tónu, který jí nedělal dobře na krk. (Campbell)
  • Spike je dračí mládě, ale ve 23. epizodě 1. série "Ponyvillske drby" a v 10. epizodě 2. série "Tajemství mé nemírnosti" je vidět jako dospělý a podobá se spíše dinosaurovi. (LindaKola)
  • Původní jméno Derpy Hooves znělo Ditzy Do. (Campbell)

Reklama

Reklama