Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Obří sdružená reklama na Direct Pojišťovnu, Jacobs Café, SodaStream, Dolce Gusto, MasterCard, Armani Jeans (možná i prášek do pečiva, neboť bábovka dostala dost stěžejní roli) v telenovelovém koloritu a s tak vytuněnými aktéry, že cukrkandlové reklamní rodinky proti nim vyhlíží jako fronta před Armádou spásy. A všechny ty ažpodnosnacpané produkty spojuje stupidní zápletka v zoufalých pokusech o situační komiku, aby se mohla dotrmácet až k pointě, kterou nese název... no, jednu výhodu tady přece jenom vidím, víc, než kde jinde, právě tady můžete zjistit, zdali jste už klesli na divácké dno, nebo jestli máte ještě rezervy. Hmm, ať žije pořekadlo JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK! :-O ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Marie Poledňáková se dostala na úroveň Troškových a Vejdělkových hovadin, hmmm, no bravo! Telenovela jak vyšitá, otřesný kamerový look (Vladimír Smutný už je taky za zenitem) a vizuál tak typický pro sračky tohoto druhu. Hudba (Petr Malásek se rozhodně nepotatil) jak z Babovřesků nebo Kameňáku a herci, ze kterých se zvedá žaludek. Eva Holubová je mimořádně odpudivá a zasloužila by si být na první pozici našich nejhorších a nejhnusnějších hereček. Příběh, to snad ani není možný, že tohle může někoho bavit, to je prostě zábava jen pro exoty. Další důkaz, když dříve kvalitní režisérka (kterou beze sporu Poledňáková byla) začne senilnět a točit takové dementní ptákoviny. Podobný případ jako režiséři Troška nebo Olmer. Tímhle se reprezentovat ve světě je hanba a ostuda!! ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Poledňáková se na stará kolena snaží nejspíš přiblížit Troškovi. Na tomto filmu není ani zbla vtipného. Překarikované postavy se jen tak potácejí a zesměšňují sebe i český film. K tomu si připočtěte nechutný product placement co půl minuty a máte tady další divácky úspěšný film - bohužel. :( Hvězda za lokace a kameru. Režisérka se nadobro zaprodala. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

První díl byla taková komedie o hledání lásky ve středním věku. Jak na to ale navázat, když už ji v prvním díle hlavní dvojice našla? Společná dovolená alá "svatební cesta" není špatný nápad. Ovšem to, co tady paní Poledňáková vymyslela je ovšem jen jakési plácání bez nápadu, které by dokázal vymyslet kdejaký žák základní školy. Neuvěřitelná šílená zápletka, která z filmu udělala překombinovanou blbinu. Přesto dávám tři hvězdičky, protože i když to fakt byla totální ptákovina, tak jsem se těm absurditám musela smát. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku, ale to (autorská) plíseň taky. Marně přemýšlím, Jak vytrhnout Marušce tužtičku, ale jelikož to byl údajně její poslední filmový počin, zachovám dekorum. Asi jako v tom frku, kdy se soudruh ptá na dílně kolegy, proč nebyl na poslední členské schůzi KSČ a on mu odpoví, že kdyby věděl, že je poslední, tak přijde.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Celý film byl realizován během 47 natáčecích dní, přičemž 20 se jich odehrálo v Maroku. Štáb tam však pobyl rovných 40 dní. (Robbi)
  • Natáčení filmu začalo v srpnu 2011 v Praze. O měsíc později se celý štáb přesunul do Maroka. Scéna v přístavu se točila v Essauiře, většina dalších záběrů v Marrakéši. Zajímavé bylo, že společně s českým filmem se zde natáčeli tři další snímky. (Robbi)
  • Postava Alžběty se ve filmu fyzicky neobjevuje, jelikož v době natáčení už na tom nebyla Jaroslava Adamová, která ji ztvárnila v předchozím filmu, zdravotně dobře. (funhouse)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama