Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (461)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Lehoučká humorná oddechovka, hodna určitě více než té jedné ubohé hvězdičky. Já se docela slušně bavil paní Evo Holubová, Oldřichu Kaisere a mnozí další. Jen si neodpustím poznámku na adresu hereckého Mistra pana Bartošky. Myslíte Mistře, že nedostatek schopností opravdu humorně zvládnout humorné scénky lze nahrazovat vulgárními slovy? Nevymlouvejte se prosím na scénář. Roli jste nemusel přijímat nebo jste mohl dosáhnout jistých změn v textech. A slétněte prosím z těch vulgárně decentních a uhlazených hladin vašeho hereckého nebe, ... přibližte se více normálnímu světu. Vulgarita není normální! Je zarážející, jak v dnešní době mnozí již velmi populární a známí herci si dovolují ve svých filmových rolích slovně se vyjadřovat poněkud nevkusně. Chtějí tím snad dávat vzor mladým lidem, kteří vše rádi a ochotně přebírají? Pánové, Bartoško, Polívko, Postránecký a mnozí další, zamyslete se a neprzněte mluvu mladých lidí. Uvědomte si, že jste jim vzorem. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Poledňáková se z Bartošky a Magálové snaží vyždímat podobně dramatickykomediální pohledy jako kdysi ze Satinského s Šulcovou, navíc angažuje pár roztomilých žvatlajících dětiček, ale zapomněla na uzavřenost prostředí. Místo komedie jsem se nedokázal zorientovat v množství postav, exotičnost prostředí mi přišla nefunkční a prázdné fráze moc komických situací nenabízejí. ()

Reklama

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Obří sdružená reklama na Direct Pojišťovnu, Jacobs Café, SodaStream, Dolce Gusto, MasterCard, Armani Jeans (možná i prášek do pečiva, neboť bábovka dostala dost stěžejní roli) v telenovelovém koloritu a s tak vytuněnými aktéry, že cukrkandlové reklamní rodinky proti nim vyhlíží jako fronta před Armádou spásy. A všechny ty ažpodnosnacpané produkty spojuje stupidní zápletka v zoufalých pokusech o situační komiku, aby se mohla dotrmácet až k pointě, kterou nese název... no, jednu výhodu tady přece jenom vidím, víc, než kde jinde, právě tady můžete zjistit, zdali jste už klesli na divácké dno, nebo jestli máte ještě rezervy. Hmm, ať žije pořekadlo JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK! :-O ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem únoscům nefandil tak, jako když se banda marockejch Arabášů zmocnila Holubový. Nevím teda, co je to napadlo, protože leda takovej Kaiser by za ní byl ochotnej dát výkupný. No a on tam zrovna jak na potvoru hrál taky, jakou já mám smůlu... Kdybych si někdy omylem, ze zoufalství, z donucení nebo z hecu vzal za manželku něco takovýho a zavolal mi kořen v turbanu, že ji unesl a jestli nezaplatím, tak jí už nikdy neuvidím, vybral bych veškerý svoje úspory, půjčil si od kamarádů a uspořádal mejdan, jakej svět nepamatuje. Jinak, paní Poledňáková, až si příště budete chtít udělat se svejma kámošema vejlet do Maroka, cinkněte mi, já vám pár stovek půjčím, abyste si to jaksepatří užila, jen už mi odtamtud prosím vás nevozte žádný filmy. Děkuju. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Láska kvete v každém věku. Své o tom ví zamilovaná dvojice Helena a František, kteří už nemusí svoji lásku držet v tajnosti. Jejich bývalí partneři jim ve štěstí nebrání a je tedy na místě svůj vztah završit líbánkami v exotickém Maroku, které ovšem nevyjdou podle představ. Na scénu se vrací staří známí z jedničky a vytrapněná a podbízivá komedie s vlezlým product placementem může začít. Český film utržil další ránu blbosti a zmaru. Klady: kompletní herecká sestava z jedničky, exotické lokace. Zápory: trapný scénář z pera paní režisérky, podbízivé vyznění, slovenský přízvuk Magálové, nevtipné hlášky, trapná snaha rozpohybovat film do akčního "spaktáklu", nepovedená zápletka s únosem Holubové, slabomyslné pojetí celého příběhu, Boudová ve spodním prádle, x-tá Langmajerova "donchuanovská" kreace, příšerná hudba, naprosto přepálená stopáž, celý film je úplně zbytečný. Mé hodnocení: 10% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Postava Alžběty se ve filmu fyzicky neobjevuje, jelikož v době natáčení už na tom nebyla Jaroslava Adamová, která ji ztvárnila v předchozím filmu, zdravotně dobře. (funhouse)
  • Celý film byl realizován během 47 natáčecích dní, přičemž 20 se jich odehrálo v Maroku. Štáb tam však pobyl rovných 40 dní. (Robbi)
  • Natáčení filmu začalo v srpnu 2011 v Praze. O měsíc později se celý štáb přesunul do Maroka. Scéna v přístavu se točila v Essauiře, většina dalších záběrů v Marrakéši. Zajímavé bylo, že společně s českým filmem se zde natáčeli tři další snímky. (Robbi)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama