Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 3
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (144)

Wade 

všechny recenze uživatele

Tahle hra na vraha v seriálovém podaní nakonec nebyla úplně tak špatná. Některé epizody mě fakt bavili no některé skoro vůbec ,ale celkově nakonec po zhlédnutí 2 sérií musím dát silné 3 hvězdy. A maličkost nakonec ve druhém díle jsem si napsal na papír 3 jména kdo by mohl být vrah a překvápko hned 2 jsem trefil tedy jak vraha z 1 tak i 2 série. --Třetí série pohřbila celý seriál a celkové 3 hvězdy nechám jen proto, že jí ignoruji . -- 1.série 3/5 -- 2.série 3/5 -- 3.série 1/5 --Celkově 3/5 --- 5/10 IMDb ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se toho víc. Filmovou sérii mam hodně rád ale tohle značce nedělá ostudu. Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál ale zatím celkem spokojenost. Čekal jsem to horší. Mnohem horší. Dobře že se nedrží linie filmů. I když ústřední trojka chybí ale nový hrdinové skýtají mnoho nových možností. Nová maska nevypadá tak děsně jak se na prvních fotkách zdálo. A právě ona seriálová podoba dává možnost více se věnovat příběhu a dočkáme se řady zvratů. Jsem zvědavej jak se vydaří 2. série a jak bude příběh nadále pokračovat. Po 1. řadě nečekaná spokojenost. Edit: Po 2. sérii spokojenost zůstává a s nadějí vyhlížím 3. řadu. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle mě seriál má. Skvěle rozjetý příběh, výborná atmosféra, líbí se mi vyprávění příběhu tím klukem o hororech a jak to v nich chodí, to je docela sranda. Nevím, jak chtějí ke konci udržet seriál, protože doufám, že každý díl umře aspoň jedna postava, jinak by to byla docela nuda. I kdy zase pochybuju, že to tak udělají. No, to je jedno, všechna ta tajemství taky vypadají zajímavě a navnadilo mě to, abych si pustil filmovou sérii, kterou jsem zatím neviděl. Takže se na ní někdy určitě vrhnu. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Originální seriál o zabijákovi s kudlou ze středoškolského prostředí, kde nechybí jak akce, dobré efekty, příjemné herecké obsazení tak ani dobrá hudba. Člověk by čekal, že se tento snímek bude opičit po už dávno známem filmu "Scream", ale jakmile si ho pustíte, tak naopak zjistíte, že to nemá s tímto filmem vůbec nic společného. Za mě mu dávám 80%, protože i přesto, že to není žádný průlom, rozhodně nenudí. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím po dvou dílech a totálně mě to dostalo. Klišé bohatých, pěkný holky (který bohužel natáhnou bačkory), namakaný frajírci (který zatím nenatáhly, ale já doufám, že brzy natáhnou bačkory) a jeden fanatik hororu, který vypráví své teorie o seriových vrazích jako profesionální geek a naprosto mu to žeru (doufám, že ten nikdy nenatáhne bačkory). Moc jsem se těšil a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Omg, ať už je další díl! Doplnění po dokoukání 1.série - naprostá pecka! Nebudu spoilerovat, ale JÁ TO VĚDĚL! Velmi pěkné zakončení a jsem rád, že to neskončilo jako většina filmů s dobrým koncem. Už aby byla druhá série :) ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Během vyhlašování finalistek soutěže Lady of the Lake ve 4. díle 2. série "Happy Birthday to Me" se při vytahování transparentu na Brooke (Carlson Young) vylije krev. Jde o odkaz na film Carrie (1976). (Sweepy)
  • Když najde Manny (Giullian Yao Gioiello) opuštěné auto na kukuřičném poli, tak přiběhne k levé straně auta. V dalším záběru je ale na druhé straně u otevřených dveří. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama