Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Nemám veľmi vo zvyku hodnotiť (a už vôbec nie komentovať) seriály po jednej epizóde. Ale toto bolo tak hlúpe, že som si takmer musela zaviazať ruky za chrbát, aby som to nevypla. A prečo som to neurobila? Pretože som hlúpa optimistka a dúfala som, že sa to odrazí z tých nepekných teen vôd. Ale napriek tomu musím uznať pekný vizuál (nemyslím vizuál nehercov) a celkom zaujímavý námet. Dva klady, dve hviezdičky. Ale druhú epizódu asi už nepozriem, ibaže by mi ju niekto prechválil. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No co... jsem prostě holka a tohle mě neskutečně bavilo. Řekal jsem si, že jedna série, no to je jako dělané na jeden víkend a aby se z toho nestala několikaroční závislost jako z himym, které, i přestože už mě tolik nebaví, prostě musím sledovat dál. Jaké bylo překvapení, když nastal konec a já jen bezmocně hleděla na černou obrazovku ve smyslu: to si ze mě někdo dělá srandu, že seriál neobnovili na druhou řadu a skončí to jako takhle jo? No tak trošku šok, každopádně když se vrátím k těm předchozím dílům, tak super. Tajemno, kapka nebezpečí, fantasy, romantiky, vtipu, drama, kouzel... co víc chtít. Na The vampire diaries od stejné autorky to nemá, ale i tak to byla řádná jízda. A Britt Robertson je skvělá herečka, které si poslední dobou začínám všímat. Jako první jsem ji viděla paradoxně v nejnovějším filmu The first time a pak nezávisle na něm v dalším výborném snímku Cherry. A to už jsem si ji vyhledala a narazila jsem právě na tento seriál a zjistila, že sjem ji viděla už dříve v jiných snímcích aniž bych si jí všimla. Myslím, že má ale slušně našlápnutou kariéru. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak Vám nevím, byl jem upozorněn, že se jedná o slušný ba přímo výborný seriál, tak jsem se na něj opravdu těšil. Věděl jsem jen to, že jde o čarodějnictví, víc mi nebylo prozrazeno. To mě svým způsobem nabudilo, ale po první epizodě přišlo obrovské zklamání, páč takovouhle teen čárymárysračku jsem vážně nečekal. Situace se nezlepšila ani po dalších 4 epizodách a já vážně zvažuji, jestli se dívat dál. Nevidím v tom budoucnost a je to pro mě zatím příšerná ztráta času. Prý se to ale po pár epizodách rozjede, jenže nevím, zda už tomuto upozornění či ujištění mám věřit. Zkusím tomu dát šanci maximálně třemi dalšími epizodami, ale zatím vidím plus jen v tom, že nevzniklo více sérií a seriál tak zůstal neukončen. 40% EDIT 23.1.2015: Jelikož nemám rád rozkoukané věci, tak jsem seriál dojel do konce a nejlepší se z mého pohledu událo až v posledních třech epizodách, kdy čarování a příběh nabyde na akčnosti. Přesto nemohu dát víc, než tři hvězdičky, jelikož 19 dílů předtím bylo spíše slabších. Netvrdím ale, že by mě v tuto chvíli nezajímalo pokračování. 45% ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná budu trošku spoilerovat.. :) Rozjezd byl pomalý, Nick hned "zemřel" a další série nebude.Ale to je asi tak všechno, co bych seriálu mohla vytknout. Jsem nadšená. Celou sérii jsem zkoukla během pár dnů a teď mi ten maraton končí, bude mi to chybět. Ačkoliv mi ze začátku některé postavy moc nesedly (Melissa, Adam nebo Jake), postupně jsem se s nimi zžila a strašně jsem si je všechny oblíbila. "Nejčistčí" pan Balcoin mi lezl krkem. Nejen kvůli jeho velkému hanebnému plánu, ale z velké části i kvůli jeho kletbě na moji oblíbenou osudovou dvojici. Tak moc jsem to Cassie s Adamem přála, osudovou lásku mám prostě ráda. A opravdu mě zklamalo, když s Adamem Cassiin polibek nic neudělal (i když nejspíš budu radši věřit tomu, že kecal!)... Vadí mi, že už se nedozvím, jak to bylo dál. Nebude to v knížce? Možná si ji přečtu :)) ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama