Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Američané mají Pařbu ve Vegas, Australané a Angličané zase Pařmeny. Tato "Áčková" koprodukce nepřináší do žánru naprosto nic nového, ale šikovně si vybírá z katalogu ověřených postupů ty zajímavější kousky, které umně kombinuje do střeštěného humorného koktejlu, který přináší řadu absurdních situací, které mě přinutily smát se opakovaně nahlas, což se u filmů zas tak často nestává, za což patří Pařmenům obrovská pochvala. Nečekejte převratný a zásadní humorný kousek, tím tento snímek opravdu není, ovšem pokud se budete chtít rychle a nenáročně pobavit, měli by Pařmeni splnit účel spolehlivě. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Filmy o přípravě svatby pak následné kalby a důsledku této pařby patři mezi moje velmi oblíbené filmy. Tentokrát je všechno přeneseno až k protinožcům. Je tu opět klasika ženich a dva či více jeho ujetých přátel plus nějaké ty vedlejší postavičky, ale co tu není netradiční je beran Ramsey. Rozhodně doporučuji k zhlédnutí protože pokud to vyloženě někdo neposere jsou tyto filmy s tímto tématem velmi oblíbené. ()

Reklama

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Opravdu tento film vypadá jako by patřil do rodinky série "The Hangover". Ale přesto mi to nevadilo, že některé věci si lehce vypůjčili od kolegů z USA, protože mi připadalo že se dívám na zcela originální film. Srandy jsem si užil převážně v druhé části filmu, kde o ně není žádná nouze. Herecká čtyřka byla si myslím na můj vkus slušná a nijak mi jejich výstupy nevadili. Pokud tedy "Pařmeny" nesrovnáváme přímo s "The Hangover", protože rozpočtově budou ty filmy hodně odlišné, dočkáte se super zábavy. 75% ()

fuC_k 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Anglie přichází s legráckou, v jejíž hlavní roli je její kolonie. Austrálie, která si ze své patronky převzala pouze ty unylé stránky a která zapomněla na výměnu generací, reakci na současnost. Film je sám o sobě nudným sledem scén, z kterých již zmizel ostroftip po neustálém opakování táhnoucím se filmovým průmyslem. Překlad filmu je opět zakuleberoucí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama