Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Američané mají Pařbu ve Vegas, Australané a Angličané zase Pařmeny. Tato "Áčková" koprodukce nepřináší do žánru naprosto nic nového, ale šikovně si vybírá z katalogu ověřených postupů ty zajímavější kousky, které umně kombinuje do střeštěného humorného koktejlu, který přináší řadu absurdních situací, které mě přinutily smát se opakovaně nahlas, což se u filmů zas tak často nestává, za což patří Pařmenům obrovská pochvala. Nečekejte převratný a zásadní humorný kousek, tím tento snímek opravdu není, ovšem pokud se budete chtít rychle a nenáročně pobavit, měli by Pařmeni splnit účel spolehlivě. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší (možná proto, že dospělí) Přizdisráči... No ... Na tomhle filmu jsem našla tři pozitiva - relativně vtipnej trailer, Krise Marshalla a hezkou tvářičku Xaviera Samuela... Jinak je mi líto, ale fekální, sjetej humor a gtrapasy hlavních hrdinů ve mě hluboký dojem nezanechali a silně pochybuji, že jim někdy dám druhou šanci... Díky bohu, že jsem se na to nevydala do kina... ()

Reklama

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o komedii,ale já se moc nesmál.Dostaneme naservírované téma:předražená svatba,politicky zaměřený budoucí tchán a tři idiotští kamarádi,kteří po*erou vše na co sáhnou... je to ohrané vše co uvidíte zde jste určitě viděli jinde a lépe natočené.Navíc špatně vybrané obsazení rolí dělá film ještě trapnějším.A musím se přiznat,že čím déle film poběží,tak tím častěji budete sledovat čas jeho konce.Největší srandou je ,že Vás britsko-australská režie,produkce okradla o čas a peníze. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro mne je nepředstavitelné, že bych se vyrazil ženit na odvrácenou stranu zeměkoule a nevěděl nic o rodině své nastávající. Zamilovanému Davidovi to však nečiní problém, takže na svatební párty australského parlamentu vyrazil i s trojicí kamarádů, kteří by byli divní i na zcela běžném obřadu homosexuálů. Rozhodně jsem se přitom neplácal nadšením do kolen, nekontrolovaně jsem nehýkal a ani jsem neslintal radostí, ale pořád se něco lehce bláznivého dělo, takže to byl celkem příjemně strávený čas. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsme si takhle v jeden prázdninový podvečer vyjeli na kole do svitavského kina. Nástrahami křížících se cyklotras a kamiony prošpikovaných silnic jsme se statečně probili až do okresního města, dech obohatili odérem česnekové polévky a neomylně si to zamířili do prostor tamního kulturního centra. Jaká to náhoda, že zrovinka Pařmeni byli z celého prázdninového filmového menu nejlevnějším trhákem, a tak jsme za osmdesát žetonů vysolených u pokladny záhy vyfasovali vstupenku do zrekonstruovaného svatostánku. U vchodu štramák důchodového věku v obleku, uvnitř pak barevná opona, velká světla, podlaha potažená kobercem, a především polstrované měkoučké sedačky, do nichž naše propocené zadnice zapadly jako mraky za obzor. Už si přesně nevzpomínám, co jsme od Pařmenů očekávali, ale když se spustil dabovaný slepenec snad všech teenagerovských komedií, jaké kdy spatřily světlo světa, navíc s ovcí v hlavní roli, s vděkem jsme jako cenu útěchy přijali zlevněnou čokoládu z Tesca. Několik scén sice bylo tak vtipných, že hrozilo promočení oněch polstrovaných sedaček, většina gagů však nesla punc předvídatelnosti, obehrání a tudíž vyšuměla do ztracena. Do ztracena také upadly závěrečné titulky, které nám léty protřelý promítač uťal v domnění, že jsme na jejich polstrovaných sedačkách usnuli. Paní manželka nám pak následně div ne uťala i velice mužný proud na záchodcích, a se slovy "počkej, ještě šli chčit na hajzlik" společně zavřeli kino takovým fofrem, že jsem ani nestihl řádně vyklepat. Vyklepání tak přišlo až při zpáteční cestě, na níž padající chlad, setmění a s ním spojené bloudění po lesních hvozdech způsobilo, že jsem byl vyklepaný ještě druhý den ráno. Co k tomuto zájezdu dodat? Vnímavý čtenář se jistě dovtípí, že moje tři hvězdy nenáleží ani tak filmu samotnému, jako spíš cestovní kanceláři Pepinec, =woody= & Lenka, bez níž by se vyčpělí Pařmeni stali chybnou volbou v nabitém letním harmonogramu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama