Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z prototypů filmu, který časem nezraje, ale naopak. Když jsem to před lety viděl poprvé, strašně se mi to líbilo, teď už to nebylo ono. Fekálně prdící vtípky mě zpravidla rozesmějí vždycky, tady jsem se málem počural. Pár fórků je dobrých, jinak je to lehce nadprůměrná klasika. Ryan Reynolds je parádní herec a tady si to evidentně dost užíval. Kdepak je dnes konec Taře Reid? Jen nechápu, že (a proč) to má ještě další dvě pokračování. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Jakže, teenagerovská komedie na kterou se dá koukat? Troufám si tvrdit, že ano. Nemůže za to ani tak scénář, který má své světlé chvilky i momenty naprostého poklesu (včetně nechvalně proslulé scény s "psím pečivem", která byla skutečně už příliš), ale hlavně a především úžasný Ryan Reynolds. Jeho herectví čistě za použití mimiky z něj v mých očí dělá nového Carreyho, a nepotřebuje se ani šklebit, stačí mu pozvednout obočí. Viděl jsem ho i v dalších filmech a rozhodně budu jeho budoucí tvorbu nadále sledovat. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. Na tento párty žáner už začínam byť normálne alergický, a to ešte pred pár rokmi som ho dokonca vedome vyhľadával. Ale nič na tom vlastne nevidím - len prehliadka alkoholizmu, promiskuity a poriadnej dávky fekálno-sexistického "humoru". Aj keď príbeh je za každým trošku odlišný, tieto veci ich vždy bohužiaľ spájajú. Inak to nebolo ani pri Van Wilderovi, kde som čakal aspoň o niečo vyššiu úroveň. Veď predsa len Ryan Raynolds a Tara Reid v hlavných úlohách, to som myslel že to nemôže byť predsa až tak zlé. Ale dávam aspoň 1 hviezdičku za pár vydarených hlášok, scénok, no predovšetkým dobrý soundtrack nabitý punk-rockovou hudbou. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která nabídne hned několik srandovních situací. Za zmínku stojí určitě ta s tím psím semenem, která je sice dost nechutná, ale naprosto perfektní. Děj, jak už to u tohohle typu filmu bývá, byl celkem předvídatelný. Humor ušel, co se týka romantiky, tak tu jsem taky nějak překousnul. Vyvrcholení se mi docela líbilo. Nakonec musím pochválit povedený soundtrack. A mimochodem Tara Reid tady vypadá opravdu skvěle. ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Nie naozaj nie. Ja som za každú srandu ale TOTO nie. Fekálne, nevtipné a hlavne absolútne podkopávajúce herecký talent Ryana Reynoldsa. na tomto filme nie je absolútne žiadna scéna natoľko vtipná aby som sa jej mohol zasmiať. Tara reid ako slušné dievča - pch pch pch. Dovoľte aby som pokrútil hlavou. Becker absolútne nedokáže zosinchronizovať vtipy tak aby boli vtipné alebo DOKONCA dávali zmysel. Jediné čo na tento film môžem je nadávať. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama