Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (678)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nobody knows Machete! Ano přesně tak žádnej neví co je Machete zabíjí žádnej neví co je to za úlet... Ale pozor Wacoslav1 to ví!!! Chystal jsem se na toto jako na nejulítlejší akční náser roku a je fakt, že moje očekávání byla splněna. Trejo sice opravdu neumí hrát, ale to je mi u řiti. Stačí pár nekompromisních pohledů a zabijáckých hlášek a jdu z tohohle týpka do kolen. Prostě je to gejzír totálních šíleností a pokleslý filmový zábavy, kterou si užijete do tý míry do jaký jste ochotni akceptovat totální nesmysly a sice pravda kreativní, ale naprosto ujetý nápady. Pro fanouška podobných bláznivin to každopádně funguje téměř bezchybně. Fakt netřeba řešit co by se mohlo stát a co ne. Rodriguez se z ničím nesere a první díl strká do kapsy. Teda ne, že by jednička nebyla v poho, ale dvojka je na poli všech unreálností a totálně záměrně natočenýho guilty pleasure pro vyznavače podobných nářezů absolutním vrcholem který beze zbytku splnil moje očekávání. Jenom jsem fakt zvědavej jak si poradí se třetím dílem kde by měl pan zahradník zabíjet ve vesmíru. Je tady na to na konci Machete zabíjí docela slušnej nástup, takže nic nekončí a možná se dočkáme ještě většího šílenýho námrdu i když si nejsem jistej, jestli je to ještě po tomhle filmu vůbec možný. Každopádně pro mě to je určitě bez nějakýho dalšího okecávání jasných a nekompromisních 100% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejslavnější mexický důchodce se vrátil ve velkém stylu. Nechybí Bílý dům, telefonáty s prezidentem a výlet na raketě. Rodriguez servíruje výhradně přepálené scény, které jsou už hodně mimo realitu a všemu nasazuje korunu skutečný blázen Gibson v roli šílence. Sestava koček v čele Heard však nemá konkurenci. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mačeta nekouří. Mačeta netweetuje. Mačeta nežertuje. A co je nejhorší, Mačeta nebaví.. Úroveň béčkových exploitačních filmů pro zapadlé teátry zvané grindhouse závisí na třech elementech: nadšení, peníze a nápady. Bez toho prvního to nejde. Když vám chybí to druhé, musíte je nahradit těmi zbývajícími. Když vám chybí to poslední, jdete do těch míst, co zpod skotské sukně kdysi ukazoval ještě nevypitý Mel anglickým okupantům. Zůstává otázkou, jestli prsní minigun, či rotor vrtulníku s funkcí navíjení střev splňují kritéria nápaditosti, ale to ať už rozsoudí vkus každého jednotlivce.. Houževnatý Hispánec s tváří připomínající Drážďany po pětačtyřicátém je bezesporu zajímavou, charakterově se rozvíjející postavou, která nám už zřejmě brzy zamíří i do vesmíru, ale na místě už dlouhou dobu přešlapujícímu Rodriguezovi je nutno do budoucna doporučit, aby si našel někoho, kdo by mu ve scénářích okysličil dialogy - třeba bráchu Quentina, ale musí být ve formě z počátku devadesátých let minulého století. P.S.: Ten Carlos Estévez se hodně podobal Charliemu Sheenovi, dokonce vypadal i stejně sjetě.. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce, který jsem měla za nejednu scénu obrovskou chuť vypálit plnej počet vlastní converskou (hřebíkem prošlápnutou), neskutečná slabota. Podstata humoru se vytratila tatam ve prospěch maximální přehnanosti, která mě začala celkem brzo nudit. Zatímco v jedničce mě i herci, kteří mi běžně nevoní po fialkách, nebezpečně sedli, tady mě sral snad úplně každý, kdo se na obrazovce mihnul, ke konci už i včetně Treja. Jediný, co si z druhý Machety odnáším, je až mě samotnou děsící fakt, že jsem se přistihla, jak čučím na Gagu s hlavou plnou necudných představ. Normálně mi připadala sexy. A to je samo o sobě dost divný. Ostatně jako celý tohle dílko. 30% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl byla příjemná parodie, plná vtipu a nadhledu. Bylo znát, že se tvůrci uvolnili a patřičně si to užívali. Druhý díl byl už víc komerční, narvaný celebritami bez jakéhokoliv potenciálu pro danou tématiku (tedy proč do parodie verbují "vážné herce"?). Seagala v prvním díle chápu a je to v pořádku, Gibsona už nikoliv. Dámské osazenstvo velmi nadprůměrné a zároveň to jediné, co se dá vyzdvihnout. Je to miš-maš, který nemá image, směr, ani styl. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (34)

  • Poté, co Machete (Danny Trejo) během boje s klony usekne třetímu z nich hlavu, není jeho mačeta od krve. (bugfoot)

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama