Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Najväčší úspech v tejto komédií u mňa zožal dobre naladený kontrast medzi mladým párom a starým párom, kde otec Dennis Quaid skvele triumfoval vo všetkom nad svojím synom Benom Falcom. Pobavil ma ich vzájomný pomer, ktorý po niekoľkých pošmyknutiach našiel správnu cestu, nad ktorým držala ochrannú ruku jeho nová mlada mamička a syna vrúcne prijala za svojho. Jednou z usvedčujúcich viet bola "Viem, že peniaze neznamenajú všetko, ale utužujú vzťah medzi deťmi a rodičmi". Od tak bohatého obsadenie ako C. Diaz a J. Lopez som čakal viac, no tie boli takmer úplne odstavené na vedľajšej koľaji a len sporadicky sa zapojili do rodinných situácií. Ostatné závany vtipnosti ohľadom pôrodu a problémami spojenými s touto skutočnosťou boli, už použité v podobných filmoch, takže niet tvorcov za čo veľmi chváliť. No u mňa slabších 50%. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Mělo to i pár světlých a komických momentů (proslov na expu nebo scény s černouškem Jordanem), ale jako celek docela hrůza. Jediné sympatické postavy hrály snad jen Elizabeth Banks a Chace Crawford. Nejvíc mě štve, jak se všude dokola omílá, že je to natočeno podle stejnojmenného amerického bestselleru - kniha What to expect when you're expecting je normální těhotenská příručka, která v Americe sice platí jako bible pro všechny těhotné, ale s tímhle paskvilem nemá společného vůbec nic. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa toho hodnotenia som čakal naozaj niečo dosť priemerné a nevýrazné. No napokon sa mi to celkom pozdávalo, aj keď miestami bol dej až príliš prehustený a niektoré postavy (resp. celé páry) mi tam prišli úplne prebytočné - tým mám namysli hlavne Rosie a Marca (Anna Kednrick & Chace Crawford), ktorí mi do toho konceptu až tak nezapadali. Ale inak príjemná oddychovka z prostredia tehotenstva, očakávania vytúžených detí a všetkého okolo toho. A to slabé hodnotenie naozaj ten film trochu podcenilo. Za mňa ľahký nadpriemer, 3*. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Známé přísloví říká, že když dva dělají totéž, není to totéž. A podobné je to i v tomto filmu, kde celkem pět párů očekává přírůstek do rodiny, ale u každého z těch párů je to trochu jiné a odlišné. A já se bavil a užíval si to od začátku do konce. Mám rád filmy, které jsou vtipné, nápadité, a divák si je prostě užívá od začátku do konce, aniž by u nich musel přemýšlet. U tohoto filmu jsem se ani na okamžik nenudil, každá postava mě dokázala zaujmout a film jsem si prostě užil. Nedělalo mi ani problém orientovat se v postavách, což u mě jindy bývá problém, ale zde prostě děj plynul tak nějak přirozeně a nezmatečně. Co se týče herců, tak nejvýrazněji mě zaujal pár v podání Anny Kendrick a Chace Crawforda. S Annou Kendrick už jsem viděl tři filmy, ale teprve v tomto jsem jí zaregistroval jako nádhernou herečku, která mě dokázala oslnit, a její herecký partner už jen dotvořil jeden z nejhezčích filmových párů, jaký jsem kdy v nějakém filmu viděl. Samozřejmě ale potěšila i přítomnost dvou herců z mých oblíbených seriálů, potěšilo mě vidět Joea Manganiella v něčem jiném než v True Blood a Matthewa Morrisona v něčem jiném než v Glee. Herecké hvězdy jako je Cameron Diaz, Jennifer Lopez nebo Chris Rock už jen dotvořily výsledný pozitivní dojem z celého filmu. Já jsem zkrátka nadšený, tenhle film se mi líbil a asi ho budu chtít ještě někdy vidět. Uděluji lepší čtyři hvězdy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Wendy ?? Koukni, máš víc zhlídnutí než to video s tančící krávou !!" ;) Co dodat ?? Snad jen, že děkuji filmovému bohu, že jsem měl to štěstí nevidět víc podobných zrůdností, jakou bezesporu je tahle Jonesova - To jsi Brit, ty dobytku ?? Bez ohledu na zcela zřejmou cílovou diváckou skupinu v podobě průměrného Američana.. - odpudivá nevkusná a až monstrózně nevtipná vyumělkovaná groteska plná známých tváří, za něž je jednomu nesmírně stydno, když sice netrousí otřepaná moudra, zato se však ve vší té své povrchnosti tváří nesmírně chápavě, aby nakonec přišla s nevkusným poselstvím omlouvajícím a adorujícím přízemnost, iritující hysterii a sebestřednost.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)
  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama