Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (261)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Najväčší úspech v tejto komédií u mňa zožal dobre naladený kontrast medzi mladým párom a starým párom, kde otec Dennis Quaid skvele triumfoval vo všetkom nad svojím synom Benom Falcom. Pobavil ma ich vzájomný pomer, ktorý po niekoľkých pošmyknutiach našiel správnu cestu, nad ktorým držala ochrannú ruku jeho nová mlada mamička a syna vrúcne prijala za svojho. Jednou z usvedčujúcich viet bola "Viem, že peniaze neznamenajú všetko, ale utužujú vzťah medzi deťmi a rodičmi". Od tak bohatého obsadenie ako C. Diaz a J. Lopez som čakal viac, no tie boli takmer úplne odstavené na vedľajšej koľaji a len sporadicky sa zapojili do rodinných situácií. Ostatné závany vtipnosti ohľadom pôrodu a problémami spojenými s touto skutočnosťou boli, už použité v podobných filmoch, takže niet tvorcov za čo veľmi chváliť. No u mňa slabších 50%. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pohodová ovšem místy trapná komedie o těhotenství. Jo nebýt té kopy známých tváří, řady z nich jsou mí oblíbení herci nebo herečky, nebo je alespoň ráda v něčem vidím hrát, tak bych se na ten film asi ani nedívala. No ono je to vcelku podprůměrný film, protože ty fóry přijdou málokomu vtipné, ale vzhledem k hercům jako A. Kendrick, C. Diaz, Ch.Crawford, R.Santoro, E.Banks, M.Morrison atd. přidávám ke 2* tu třetí. Jediné, co mě tu skutečně bavilo byla partička tatínků, jak už tu někdo psal, tady jedině mi ten humor přišel vtipný. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

musim uznat,že i přes všechny negativní reakce jsem se celkem slušně bavil celou dobu (asi proto,že mám děti).Je fakt,že některé moralitky by si tvůrci mohli odpustit,ale i přes to se dá tahle jednohubka bez problémů odkoukat.Nejzábavnější zcela určitě dějová linka s Elizabeth Banks a Rebel Wilson.Nejlsabší pak zcela určitě ta kolem Anny Kendrick,která je tentokrát hodně nevýrazná.Zbytek nevybočuje z normálu...60% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice mě to nijak neurazilo, ale ani nepobavilo. Zkrátka ten americký pohled na těhotenství, porod či otcovství mi je cizí. Nerozumím mu. Nejbližší mi tak přišla linie Anny Kendrick, která byla vše, jen ne úsměvná. A nevyvážili to ani herci, ze kterých bych vypíchl opět Annu Kendrick a z úcty Dennise Quaida. Horší průměr. 30% ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho víc....naivně...věřil jsem, že tentokrát by film mohl být super jako trailer...já vím blbost :-) Dámské herecké osazenstvo bylo příslibem, ale zůstalo pouze u toho...snad kromě A. Kendrick a J. Lopez byly ostatní postavy vyloženě nesympatické a jediným světlým momentem filmu je když se na scéně objeví čtyřčlenné komando s kočárky, ale to jsou oproti traileru epizodní scénky...prostě podvod. Jako relax dobrý...kvalita nic moc.... ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)

Reklama

Reklama