Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Předchozí SKYLINE mě dost bavil. Na slabý rozpočet to režisérské duo zvládlo perfektně. Zato tohle ? Chybí zde jedna podstatná a důležitá věc. Uhádne to někdo ? No, tak fajn, vyzradím to. Představte si, že zkurvené slovo ATMOSFÉRA. Ta zde absolutně není. V předešlém filmu jsem měl husí kůži, vžíval jsem se do lidí uvězněných v mrakodrapu, ale tohle ? Fajn, atmosféra chybí. Akce? Ale jo, je ji zde relativně moc, ale extra mě teda nezaujme. Tak teda je to aspoň zábavné ? Bohužel ani to ne. Spíš mi to chvílema přišlo komické až trapné. Narážím tím hlavně na scény v té jejich vesmírné kraksně. Jsem fakt vytočený, až tak moc aby to odflákli ? Přece se mohli tvůrci trochu víc snažit, ne? Krom toho mi strašně vadili ty překrývající se dějové linie skrz střídání lokací. Jednotlivý scénář byl dost nezáživný. Ani hlavní herec, kterého mám poslední dobou rád, to nevytrhl. Vizuál také nic moc. Takže je to tak na tu 1*. Nedá se nic dělat, ani mi to moc nesedlo, no. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jak po dejovej tak po trikovej stranke ovela epickejsie pokracovanie ako prvy diel. Tesne pred dvojkou som si znova zopakoval jednotku, takze ocenujem naväznost na prvy diel. Behom prvej polhodiny znovu zazijeme od zaciatku celu invaziu, ale tentokrat z pohladu inych postav, ktore su tentokrat dostatocne zaujimave natolko, aby mi ich osud nebol ukradnuty a pri dialogovych scenach som netrpel. Z hercov na seba najväcsiu pozornost strhne Frank Grillo ako hlavny hrdina. Indonezsky import zaujme len bitkami. A bonbonikom pre zasvätenych je roztomila vedlajsia uloha vedca v podani Drazica. Prva polhodina pôsobi ako velkolepejsi a dynamickejsi remake jednotky behom ktoreho su nam zrekapitulovane jednotlive udalosti a nasledne dej konecne pokracuje tam, kde minule tak napinavo skoncil. Do takej polovici filmu som rozmyslal nad stvrtou hviezdou, ale po presune deja do azie ma vyvoj pribehu prestal bavit. Zrazu sa z toho stalo sci-fi kung-fu, co mi prilis nesedelo napriek solidnej choreografii bitiek, ktore nesetria ani krvou. Finale ktore mi bitkou monstier pripominalo stare Godzilly uz islo uplne mimo mna. Neviem aky bol rozpocet, ale trikova stranka vyzera skvele. Akcnych scen je ovela viac ako minule a dej sa konecne nedrzi na jednom mieste, co filmu prospelo najviac. Otvorene dvierka pre dalsi a pravdepodne posledny diel su dostatocne lakave na to, aby som sa na trojku tesil. 6/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale mal som k dispozícii túto časť, tak, že na ňu mrknem. Príbeh ma vobec nebavil, asi hlavne preto, že bolo v ňom veľa hluchých miest a niektoré sceny, tu boli, len aby to vyzeralo čo naj akčnejšie, ale či to tak bolo, nech si zhodnotí každý sám, no podla mna , bolo to len tak na oko. Film ma aj sľubne momenty, hlavne keď sa ocitneme v Indonézii a na pomoc prídu ich veľké esa a teda vo finále sa krásne ukázali, to bolo komfortné. Kvôli boju muža proti obludám z vesmíru, to vytiahol film na 3*. Masky boli niekedy dosť pôsobivé, ale vadilo mi, že sa film tváril strasne megalomansky, keby sa z toho trocha ubralo, myslím si, že film by bol oveľa strávitelnejši a hádam ani ten hlupucký príbeh by tak nevadil. Rozhodne pôjdem i do jednotky, hádam ma v niečom i prekvapí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama