Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

klerik 

všechny recenze uživatele

Adaptácia Vojny svetov od spoločnosti Asylum... Čo by fan filmári dali za to, keby mali k dispozícii aspoň takýto rozpočet a aspoň takéto triky... Lenže filmy pre Asylum málokedy robia fanovia. Aj teraz ide o rutinérske céčko, ktoré síce spočiatku zaujme svojou bezprostrednosťou, ale vzápätí sa na scéne začnú objavovať čudné postavy, tvorcovia sa snažia o presah... Kým by sa film udržal v rovine „ľudia v krízovej situácii magoria“ bolo by to ešte fajn, ale keď film preladí na náboženskú tématiku, už len čakáte, kedy toho otravného kňaza niečo zožerie – a on stále prežíva. Je pravda, že psycho scéna v pivnici bola najväčšou devízou Spielbergovej verzie, ale málokto má Spielbergove schopnosti, takže akonáhle tunajšie postavy ostanú zavalené v podzemí, film ide úplne do... A ak by som nepoznal pointu Wellsovej predlohy ani by som vlastne nepochopil, čo to tam trepú o tej besnote... ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

Reklama

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch dobrejch-špatnejch filmů, který si vychutnáte s kámoši a škopkem. Často netušíte proč jsou hrdinové někde uvězněni, jak velký jsou invazivní příšery, mimochodem příšery vypadají GIFy, hrdina neustále ztrácí batoh a hned se zase ukazuje, vůbec nemáte možnost uvědomit si perspektivu - někdy to je velký jak barák někdy jak mrakodrap, ale co je nejvtipnější je fakt, jak se desetimetrový monstrum umí pohybovat neslyšně. TOŽ CELKOVĚ: Nejslabší adaptace Války světů, která si svých 9% vskutku zasluhuje, leč film svou sračkoidností baví po celou dobu, skoro v každé scéně je nějaká kravina, které nemůžete uvěřit, že ji tam nějaký střízlivý člověk mohl dát. ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Tak abych se přiznal, moc jsem nepochopil, proč tenhle film vůbec vznikl. Snad jedině jako splnění dávného snu režiséra, ale každopádně se v tomto případě jedná o průšvih. Takřka souběžně totiž vyšla Spielbergova verze, která vyhrává stylem K.O. Ať už se budeme bavit o hercích, kameře, trikové složce, lokacích nebo zvuku, pokaždé s přehledem vítězí Spielberg. Možná kdyby vyšel tenhle snímek ještě před rokem 1989, nemusel by být označen jako propadák, ale třeba pouze jen jako průměrné sci-fi. Avšak i o tom docela pochybuji... ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama