Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (93)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nelehké hodnocení. Bohové vědí, že mám zvrhlý vkus. Že miluju pokleslý brak. Že mám zvráceně rád špatné a levné filmy a la Asylum. Že se šťastně tlemím tam, kde se suchopárně-intelektuální divák chytá za hlavu a řve "no to snad proboha ne!". A tahle filmová halucinace je fakt prvotřídní bizár, ještě šílenější (i epičtější) než první Skyline. Invaze "sklízečů" lidských mozků na Zemi pokračuje a absurdita vévodí všem scénám i dialogům. Jedním z početných zlatých hřebů tohoto opusu je třeba závěrečná kung-fu řežba s emzáckými kyborgy na území indočínského opiového kartelu, točená ovšem v jávském chrámu, s mými oblíbenými jávskými řežebnými trpajzlíky Jajanem a Ikem. Především se ovšem dozvíme proč (a kým) byl vlastně stvořený člověk, nebo že modrá není dobrá. Extrémně výživný scénář by mohl sloužit jako psychiatrická diagnóza a poukázka na doživotní pobyt v pakárně. Ale na druhou stranu mě neskutečně štvala a otravovala naschvál rozskákaná ruční kamera, která bohužel vyvážila předešlé plusy. Jsem zvědavý na trojku s onou sexy orientálkou v roli Rose. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama