Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurva epicka parba. Tohle tenhle film vystihuje nejlip, byl tak prezentovanej v trailerech a je to presne to, co reziser vytvoril. Necekejte zadnej pribeh ani originalitu, proste parta skoro looseru dela parbu, ktera je ma ucinit legendama a vse sledujeme formou amaterskeho zaznamu a tady se ta rucni kamera neskutecne povedla, bez ni by to nebylo ono. Sledujeme vse od priprav a nesmelyho zvani hostu, vykopani rodicu z baraku, nakup chlastu, prichod prvnich kalicu pres rozjezd naprosto hyper ultimatni parby a stiznosti sousedu a prijezd policie az po totalni destrukci celyho okoli. Film skvele slape, herci jsou perfektne prirozeny a ackoliv co si budem povidat, film buhvijak vtipnej neni, tak to vubec nevadi, sledovat tuhle party plnou drog, koz, chlastu, zvratku a destrukce veskeryho vybaveni a jeste dalsi naloze koz, je proste cira zabava a na 90 minut skvely vypnuti mozku. V ramci zanru nemam co vytknout. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická house party. Podobných se účastním téměř každý víkend. Pokud tedy zrovna nejsem v kostele. Pravda, často nám na párty nezavítá feťák s plamenometem, ale i tak se jedná o akce zcela srovnatelné. Film mi byl z mnoha směrů doporučen, takže jsem zkrátka nemohl odolat. Bohužel se mi nelíbil. Odpad nedám, protože ten se chystám dát až dalšímu dílu Stmívání, ale více než 1* za povedený soundtrack nedám ani náhodou. Přitom takový nápad sliboval solidní zábavu. Očekával jsem kdoví co se na párty přihodí. Sečteno podtrženo. Jeden lítající pes, nasranej pidimužík, frajer s plamenometem a samozřejmě keramická soška plná extáze, jako bych to už někde viděl. Zbytek stopáže = nic. Když k tomu přičtete, že si hlavní role zahráli takoví čuráci, tak se té své hvězdičce docela divím. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Lidi opravdu se někdy proberte s těmi komentáři a inteligentními názory. Kdo šel do filmu s tím, že uvidí inteligentní komedii, se spousty povedenými vtípky, tak mi přijdete ujetý a být vámi se nad sebou zamyslím. Project X točený z amatérské kamery dává nový nádech, který komedie téhož typu ještě neměli. Občas je chaotičnost vynikající věc a právě díky této věci, se do párty vžijete daleko víc. Z traileru bylo jasné o co půjde, banda teenagerů (na škole neoblíbený) naplánují párty snů a ta se "malinko" zvrtne. Závěr nepřekvapí a je naprosto předvídatelný, ale to by divákovi nemělo ubrat na kráse. Kdo jde do Project X s tím, že si ho užije, tak si ho vážně užije, ale kdo do něj jde s tím, že se jedná o trapnou teen komedii, tak má pravdu a bude silně zklamán, poněvadž to trapná teen komedie je. Neskutečná pařba, která vás hned po rozjezdu nenechá vydechnout a chudák Thomas. Na jeho místě bych si hodil mašli... 7/10 = 75% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jedna velká megachlastačka. Nic víc, nic míň. Kdo čeká nějakou chytrou komedii, ten se nedočká ani v nejmenším. Zábava téměř o ničem, vlastně jediný, co dokázalo pobavit, byl liliputánek. :-D Ale přestože to je úplně o hovnu, tak je to sympatickej počin. Sice bych to radši prožil než na to hodinu a půl koukal, ale jedno zhlédnutí je v pohodě. 60% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

"Found footage" komedie ? Tak to mu říkám odvaha. Odvaha, která se ovšem hodně povedla a doslova mě omráčila svou atmosférou z jedné "mega párty". Chápu že je Project X je hodně podceňován, ale ruku na srdce, Copak by jste nechtěli být někdy(aspoň jednou) součástí něčeho takového ?. Natáčení z první osoby dodává celému filmu autentičnost jako "prase" a líbí se mi i závěrečná hra na city, sice v podání typického, slaďárno-amerického typu, ale líbila se mi. Prostě "Husto-Kruto-Přísná AKCE". ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Tímto filmem se inspirovala řada podobných šílených obřích domácích party, Project M (Michigan), Project X House Party 2 (Florida), Project X Haren (Holandsko), Proyecto X (Argentina), Project Chris nebo Project P. Na jedné z těchto párty došlo ke střelbě na přivolané policisty a jeden z účastníků party byl zastřelen. (shaacul)
  • Vo filme sa objaví skutočný diskdžokej Jesse Marco (DJ). (Greenpeacak)
  • Některé záběry byly pořízeny na mobilní telefony iPhone a Blackberry. Ve výsledku bylo zaznamenáno více jak 10 hodin materiálu, a to zejména díky dlouhým kontinuálním záběrům účastníků. (oje)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama