Reklama

Reklama

Thomasovi rodiče odjíždí na víkend pryč a nechávají dům v rukou svého syna za příslib, že na jeho večírek přijde maximálně 5 osob. Thomasův limit je následně stanoven na desetinásobek. Jeho kamarád Costa se rozhodne, že uspořádá největší party, jakou jejich střední škola pamatuje. Místo původně plánovaných padesáti lidí přijde 2500 spolužáků a jejich známých, ti se velmi rychle vymknou kontrole. Ale na to, co je bude čekat, nebyl nikdo z nich připraven. Když chlapci přijdou po víkendu do školy, všichni je oslavují, na rozdíl od doby před víkendem, kdy nějakého Thomase a Costu ještě vůbec nikdo neznal. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (867)

verbal 

všechny recenze uživatele

Assbooková degenerace jásá no a my dříve potracení, co už máme pár večírků s překvapením za sebou, nechápavě kroutíme hlavou, proč jsme museli hodinu a půl čumět na unylé, amatérské video z oslavy narozenin nějakého nezletilého retarda. Každopádně na příští zpitý kvartýr beru videokameru a spáchám dvojku. Bude v ní čichání toluenu, sex s hlavonožci a drobnými hlodavci a nakonec to napálím fotrovým Hyundaiem do kalového rybníka. Kdo by se chtěl zúčastnit, ať mi pissne na Tvítr! Pozvu i pár cigošů, ať si pořádně zarapujem! ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Lidi, vážně? Dát odpad s komentářem, že tenhle film je bez děje, bez myšlenky, bez hloubky.... Co jste čekali? Nějaké drama, které bude nominováno na Oscara? Poject X nemá v podstatě žádný děj, 3 kluci pořádají párty, která se tak ''trochu'' vymkne kontrole a tak Vás ani nemůže překvapit létající pes, auto v bazénu, nebo šílenec, který se to snaží celý podpálit. Takhle dopadnout moje párty, tak se nejspíš zabiju sama, protože jinak by to udělali moje rodiče. Je to prostě celé šílené, bláznivé, vtipné a chaotické včetně drog, alkoholu a sexu. Takže jestli hledáte nějaký bezmyšlenkový film, u kterého chcete vypnout a nepřemýšlet, doporučuji. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Generační film, ať se vám to líbí nebo ne. Můžeme lamentovat nad úpadkem morálky, můžeme hořekovat, že svět se v kravskou řiť obrací, ale to nemění nic na skutečnosti, že formou i obsahem jde o jeden z nejaktuálnějších a nejsoučasnějších filmů posledních let. A ve svý důsledný zhovadilosti, zbavený pochyb i mravních pouček, i vlastně dost originální. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Další z produktů americké „filmové“ tvorby, v němž se v celé své nahotě odkrývá naprostý kulturní a morální úpadek zdegenerované západní společnosti. Jsem upřímně rozhořčen, pohoršen a zděšen způsobem zábavy buržoazní mládeže, jejíž rodiče evidentně v bezohledné honbě za mamonem zcela opomněli výchovu základních společenských a lidských norem. Nebo snad rezignovali? Dílo by bylo možné považovat za nastavené zrcadlo, v němž můžou američtí pubescenti, bezradně a bez zkušených rad se probíjející životem, vidět sami sebe v plytkém, obscénním divadle plném drog, nechráněného sexu a zpátečnické, tzv. rapové hudby se značně pokřiveným názorem. Je zcela typické, že jediná pokrokově smýšlející postava, proletář T-Rick, je zde karikována do podoby věčně zfetovaného a retardovaného distributora omamných jedů, jehož občanská vzpoura proti prohnilé kapitalistické společnosti je uhašena a zadupána do země tvrdou podrážkou represivního orgánu vedeného obludným, hrabivým molochem Wall Streetu. Můžeme být šťastni, že v naší svobodné, socialistické zemi jsou mladí lidé neomylně a neochvějně vedeni takovou organizací, jakou je SSM, k příkladnému plnění pracovních, studijních a občanských povinností a k aktivní účasti na urychlování sociálně ekonomického rozvoje naší společnosti v rámci revolučního učení dělnické třídy marxismu-leninismu. A je pouze zpátečnickým bludem, že se naše socialistická mládež nedokáže spokojeně a bezstarostně bavit i v rámci konvencí a bez přemíry alkoholu a návykových látek! Viz foto. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

" Veľkí hráči hrajú veľké hry " takto objasňoval Costa počiatočnú prípravu na narodeninovú mega párty. Očividne sa partia mladých chlapcov túžiacich po sexuálnom zážitku veľkými hráčmi nestala, keďže túto hru nezvládli. Film je istým spôsobom prepadák a istým spôsobom búra mýtus. Prepadol jednoduchým spracovaním, obsadením hercov ich výkonmi a a niekedy ťažko uveriteľnými udalosťami. Mýtus búral ozaj bláznivou párty, ktorá zmiatla celú ulicu ako prílivová vlna rozbúreného mora v ktorej len tak lietali vulgarizmy zo slovníka mladých teenagerov (veď aj my sme boli mladí), ľahké odhalenie nahoty a dobrým výberom hudby, ktorá podporila energiu naštartovanej mládeže. Priestor dostali aj nové vtipné dekoračné prvky v podobe neohrozenej bezpečnostnej služby, či bláznivého predajcu drog. Párty mám rád a táto ma celkom inšpirovala, takže zaslúžených 50%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (36)

  • Režisér Nima Nourizadeh sa dostal k filmu vďaka jeho práci na reklamách pre spoločnosť Adidas a nezanedbateľný vplyv na výber režiséra mal aj producent Todd Philips, ktorý veril, že Nourizadeho poňatie príbehu je podobné s jeho predstavami. (Greenpeacak)
  • Filmem se inspirovala i šestnáctiletá slečna z ČR, když pomocí Facebooku svolala párty. Na tu však přišlo 800 lidí a musela zasahovat i policie. (kohout08)
  • Kvôli filmu sa musel režisér Nima Nourizadeh presťahovať z Londýna do Los Angeles. Spočiatku mu sľubovali, že to bude len na dva týždne. Nakoniec strávil v Los Angeles dva roky. (Greenpeacak)

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (více)

Reklama

Reklama