Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (327)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vyčerpávající FILM! Místy mi to vážně připomínalo Počítačové Válečné Hry! Medal of Honor, Call of Duty, ten Pohled vojáka, určitě to mělo svoje kouzlo, a bylo to originální! První půlka Skvělá! Ve druhé jsem se začínal ztrácet a akce mě z ničeho nic dokonce začla nudit, což je škoda, Potencial to mělo Vysoký! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Act Of Valor prišiel do kín v správnom čase. Oblúbenosť vojenských hier z modernej doby je enormná a série Call Of Duty, Battlefield a Medal Of Honor zarábajú neuveriteľné prachy (len za prvý deň predaja Call of Duty: Modern Warfare 3 sa zárobok vyšplhal na astronomických 775 milionov dolárov). Inšpirácia hrami je vo filme citeľná (viacnásobný pohľad z vlastných očí so zbraňou v ruke), ale poriadny heroický príbeh a udalosti sa vymyslieť do filmu nepodarilo. Všetko sa stavilo na kartu realistickej akcie, ale akčné scény obsahuje film iba tri a aj tie veľmi nenadchnú. Všetko medzitým je len slabá príbehová, verbovacia a patriotistická vata. Do pokračovania (ktoré určite príde) by som poprosil menej kecov a viac poriadnej akcie. P.S.: Stále sa čudujem, že ešte nikto nepreniesol hernú značku Call Of Duty: Modern Warfare aj do vysokorozpočtového filmu, to je jasný megahit. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nářez hodně mně to překvapilo a čekal jsem méně, výborná práce s vojáky i s kamerou a záběry pohledu brutálně, užasne cely tenhle příběh neměl chybu. Skutečný příběh skuteční vojáci tohle stalo zato natočit jestli se do budoucna plánuje něco podobného budu jenom rád. Tleskám a kláním se takovým lidem jsou to borci. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TENTO FILM JE NATOČEN PODLE SKUTEČNÝCH ODVÁŽNÝCH ČINNŮ“..... /// Tým. Manželé a otcové. Poslední noc doma.... patosáckej úvod a solidní teroristický uvedení do reality....záchranná akce slečny Moralles může začít. Přehlídka vybavení speciálních jednotek (holkám učaruje parádní klobouk, kterej drží i pod vodou...) a zábavná ukázka utrácení prachů daňovejch (zůstaň v klidu - Americkejch) poplatníků. Jo, akce je víc než dobrá a má (i díky zajímavýmu střihu) solidní tempo. Vlastně všechny cca 3 akce šíří radost a spokojenost. Jen ty dialogy ... (...jedna větvička se zlomí, ale svazek zůstane pevný...). Celkově, ale tahle snaha o jakousi autenticitu a vzdání pocty mužům a ženám, kteří se obětovali za svou vlast nevyznívá vůbec špatně. Ke spokojenosti chybí jen víc piva v (mojí) ledničce (za což tvůrci (asi) nemůžou) a víc (mých) emocí (za což tvůrci (určitě) můžou). Schází mě ten pocit, že su tam snima, že umřeli i za mě, že.... prostě třeba....že bych chtěl bejt členem SPECNAZ. 3* nebo 4*? Von ten příběh prostě nepsal žádnej ,,Ajnštajn“. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád lidi, co plněj truhly těly. 2.) Jsem módní návrhář a chcu vidět tu novou vestu (která není určená vobyčejnejm iráckejm křupanům). 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Spickovo natocena akcia vs. postavy, ktore v lepsom pripade mate na haku vdaka tomu, ze su jednorozmerne nudne a v horsom pripade ich nenavidite za to, ze su vykresleni ako ti najlepsi a jedini spravnaci na svete. U mna to je prvy pripad. Nevadil mi ten agitacny ton. Vadilo mi, ze je mi totalne u prdele, ci to good guys preziju.Vlastne som sa v nich ani neorientoval. Schytal to good guy, ktory ma 5 deti, alebo good guy, ktory sa prvykrat stane otcom? Who cares? A to je u mna zasadny problem. Pokial hrdinom nefandim a zaporakom neprajem bolestivu srmt (tato banda anonymnych opiciakov, ktora len tak vyhadzuje do vzduchu kopu malych deti, posobi vdaka snahe urobit z nich absolutnych parchantov trapne), tak film strati moju pozornost. Musim ale pochvalit technicku stranku. Akcia je kvalitne natocena (reziseri maju evidentne v malicku videohry, ktorymi sa zjavne inspirovali), vdaka spolupraci s armadou posobi Act of Valor napriek mikrorozpoctu, za ktory sa bezne tocia hnusne Bulharske videofilmy, ako solidne vyzerajuci kinofilm. Som dost zvedavy na ich dalsi film. Pokial dostanu do ruky poriadny scenar a aspon stredne velky rozpocet, tak nas caka slusna pecka. Snad im ten pripravovany projekt s Arniem vyjde. Nakoniec davam neutralnych 5/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • 4 měsíce trvalo tvůrcům přesvědčit 8 členů Navy Seals, aby se ve filmu objevili. Pro zajištění ochrany byla jejich jména ze závěrečných titulků vynechána. (oje)
  • Ve filmu ztvárnili role skuteční členové vojenské skupiny Navy Seals v aktivní službě. Mise ve filmu jsou pak inspirovány skutečnými událostmi. (Illuminare)
  • Režijný debut bývalých kaskadérov Mikea McCoya a Scotta Waugha na poli celovečerných filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama