Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (190)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračování, ale čekal jsem leccos víc. Co se týká příběhu, tak ten mě příliš nebavil a objeví se zde i pár hluchých míst, což ubírá na tempu a drajvu, ale vynahrazují to jiné atributy. Perfektní vizuál, přehledná kamera, solidní souboje ( 3x 1v1 a 4x 1vs větší počet) špičková choreografie Wing Chunu, výborný Donnie Yen a jemu zdatně sekundující skvělý Max Zhang což je pro mě nově vycházející akční hvězda ( co ten chlap předváděl v SPL2 předvádí i zde) a potěší i slušně napumpovaný Mike Tyson, který je ve filmu sice pouze 5 minut, ale jeho fight s Donniem způsobuje husí kůži a úplně nejlepší je závěrečné finále s třemi fázemi, které má na to se dostat do top desítky martial arts soubojů. Tuším, že Boyka Ip Mana triumfne,ale přesto spokojenost. 80% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Když zapátrám v paměti a vzpomenu si, jak úžasný první Ip Man byl, tak je mi skoro až do pláče, v jakou neskutečnou sračku se zvrhl. Příběh je opravdu těžce debilní a koukatelné zůstávají výhradně solidní choreografie soubojů, kterých je tu brutálně moc, ale vzhledem k tomu, že příběh byl evidentně psán rukou těžce lobotomizovaného retarda, tak to všechno všecičko vyznívá to ztracena. Skoro z každého záběru je cítit, jak hrozně to tvůrci tlačili na nějaký ten 3D efekt. Kdybych to býval tušil, počkal bych si na pořádnou 3D verzi. Takhle jsem pro spousty záběrů nenašel pochopení. O nejvtipnější, respektive jediné vtipné pasáže, se staral ten potetovaný, dnes již obtloustlý, negřík, který jediný dovedl, v celé historii Ip Manova dobrodružství, nakopat mistrovi, pro kterého obvykle 69 nepřátel v jednom okamžiku nepředstavuje problém, jeho čínskou sedinku. Kdyby tomu tak nebylo, jeho ego by mu nedovolilo se této taškařice zúčastnit. Kromě Majkího je k vidění ještě jeden tradiční bažant, který se domnívá, že jeho Kung-fu je to nejlepší pod sluncem, takže dojde k tradičnímu srovnání sil. Aby se zahrálo i na sentiment, tak nechybí nějaká ta rakovinka. Konec této taškařice byl vrcholný kokotismus. Brutální zklamání, které je třeba náležitě ohvězdičkovat a varovat svět před utrpením, kterého se mi dostalo v míře obrovské! ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Ip s lehce parodickým Tysonem, ale pořád jeden z nejlepších čínských počinů vůbec. Mám tu trilogii velmi rád a i třetí, mnou velmi očekávaný díl, nemůžu zhanit, protože nemám za co. Mě to bavilo velmi. Donnie Yen je skvělý, kontaktní souboje jsou skvělé, příběh, i když není tak silný, tak funguje a využívá všechny prostory pro to, co si od žánru přát. Zamrzí jen absence tak silného dopadu, jako v předešlých dílech. ()

TKKMR 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prechádzajúcimi filmami o Ip Manovi je tento o čosi menej atraktívny, séria si však stále drží vysokú krivku kvality. Tak ako viacerí som čakal, že Iron Mike zamieša viac kartami, jeho krátky súboj s majstrom Ipom však bol určite oživením. Uši Donnieho Yena zostali na svojom mieste, Tyson zinkasoval svoj zaslúžený honorár, ktorý po ceste z Hong Kongu iste uvážlivo investoval kdesi v Tijuane a všetko nakoniec dobre dopadlo. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dostávame ďalšiu dávku poctivého Wing chun. Súboje sú super. Len latka bola nastavená vysoko a prvé dva diely sa v akcií nepodarilo prekonať. Poteší ale súboj s Tysonom, ktorý schudol a prekvapivo predviedol kvalitný box. Dramatická línia bola skôr na škodu. Nemusím takéto smutné príbehy poznačené chorobou. Verím ale, že niekoho to môže baviť, lebo je to natočené s citom. Jedna zaujímavosť. Ip Man mal v roku 1960 67 rokov, takže takéto opičiarne by už asi nevystrájal. Kvalitné 4*. ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

  • Film sa odohráva v rokoch 1959 – 1960. V tom čase mal už Ip Man 66 respektíve 67 rokov. (ywo666)
  • Konzultanty na Wing Chun byli u flmu bratři Ip Ching a Ip Chun. Jejich otcem byl mistr Ip Man. Mezi nejslavnější studenty, které vyučoval, patřil Bruce Lee. (Rominator)

Reklama

Reklama