Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (501)

salalala 

všechny recenze uživatele

Ryzí zlo a pro mě případ té nejhorší americké komedie vůbec. Pořád se tu krká, prdí, škytá, někdo někam padá, do něčeho vráží a tak dále. Humor je laciný a prvoplánový a vskutku by ho vymyslelo i malé dítě. O ději nemá smysl dlouze mluvit, protože tu žádný není. Jde spíše o sled epizodek, které jsou víceméně trapné a pro mě zoufale nevtipné. Nic tu nedává smysl a jen se divíte, proč v tomhle musí hrát Hayek, Bello nebo Buscemi, kteří tu jsou jen do počtu a musí se pitvořit nebo přehrávat. Sandler, James, Rock a Spade mi prostě nesedí a tak už to asi zůstane. Všichni jsou křupani a jejich humor je opravdu dost oplzlý a trapný. Dugan sice občas kouzlí kamerou, to ale nikoho nevytrhne. Jedinou hvězdičku dávám za konec, v němž jelen sežere varlata Taylora Lautnera, který je příšerný jako celý film. Očistec a dost možná trestný čin ublížení na zdraví. 10% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Machrů se snaží stejně jako v jedničce vidět věci pohledem stárnoucích chlapů, kteří se nehodlají smířit se svým věkem a rádi si ještě zablbnou jako za mlada. Jenž když vtípky pro puberťáky produkují tatíkovéje něco v nepořádku a působí to děsně uměle a trapně. Zasmál jsem se všeho všudy třirkát a pár minut po projekci už ani nevím čemu. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama