Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 471)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem přesvědčen, že některé filmy by měly být opatřeny věkovým ratingem "nevhodné pro děti do stopadesáti let", jinak se těchto sraček nikdy nezbavíme. A někteří lidé by měli být opatřeni elektrickým křeslem. Hlavně ti, kteří jsou za toto, ať už je to cokoliv, zodpovědní. A pykali by všichni. Od kinderfila Trošky, přes tým, který retušoval plakát, až po celý management Jihlavanky, kterou štáb během natáčení pil. Tohle je přesně jeden z těch filmů, který vás donutí zoufale složit hlavu do dlaní, táhle si oddechnout a slíbit, že se usmíříte s mámou, doděláte školu a víc se budete věnovat partnerce. Viděno v rámci weedpárty a stejně to tu silně sálající debilitu neutlumilo ani krapítko. Dvojku už bych nechtěl vidět, ani kdybych byl v hlubokém bezvědomí. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kdo nehaní je mrtvej aneb tradiční oblíbenej terč Troška. Odpad by byl fakt neobjektivní. Žilková s mladým Langmajerem a Dolanským sice jedou strašnou bídu, babky neherečky jsou někdy slušný, někdy trapný, ale na druhou stranu to drží nad vodou Kikinčuk a Lucčiný pevný trojky. A k tomu ostatnímu - je to prostě jen přiblblá letní komedie, tak nevyšilujte. Navíc jsem za poslední dobu viděl mnohem horší kusy, takže pohádkovýho Zdendu tentokrát podržím. ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu v duchu Slunce, seno, když vystříháte všechno vtipný co bylo ve Slunce, seno. Zdeňkovi asi nějakej milenec natrhnul prdel až k lopatkám a při orálu mu zajel ptákem až do mozku, kterej mu kompletně pocákal mrdkou. Výsledkem takto poškozeného mozku je tato "komedie" a toho spermohlta rejžu ode dneška nazývám jménem Zdeněk TROSKA. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Ty krááááso !!!! Aúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Když jsem s Troškou četl rozhovor v Reflexu, který se ochomýtl i kolem Babovřesk, řekl jsem si, že by to mohlo být zajímavé už jen ze studijního hlediska... No tak jsem to tedy viděl. A rovnou říkám, Kaměňák 5 (či kolikáté pokračování to má) je proti tomuhle majstrštyk. Herecké výkony jsou úděsné, afektované, strašné. Mezi pár ,,herců jejichž lepší časy (pokud někdy vůbec byly) už odešly s léty'' si Troška jak je jeho zvykem zamýchal i bodrý (snad místní) lid. Ten se sice může doma v hospodě holedbat, že hrál u Trošky trošku ve filmu, ale tím to tak končí. Opravdu mne mrzí účast Jana Dolanského v této brutce. To si mohl odpustit. V téhle komedii nenajdete jeden jediný vtip a pokud tam nějaký padne, jeho pointu uhádnete dávno předtím než vám ho herci polopaticky vysvětlí. K tomu hromada reklam na všechno možné, holt sponzoři se chtějí také ukázat. Osobně si myslím, že vedení prezentujících se firem by mělo své managery tvrdě ztrestat za poškození dobrého jména společnosti. Omáznout se tímhlo svinstvem asi nelze považovat za dobře udělanou reklamu. Tohle byla pátá cenová pro nejširší masy. Masy které plní kina. Asi nepatřím k mase. Tfuj. Tohle vidět v kině, tak budu žádat vstupné v plné výši zpět, třeba i násilím ! ODPAD ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Urážet Trošku nehodlám, tak jako vždy jeho komedie beru. Babovřesky jsou úsměvná komedie a pár scén, u kterých jsem se pobavil. Čekal jsem jich víc, protože jsem se na film připravil, tak jak se patří. Vypnul mozek a snažil hledat jenom klady, což znamená hlavně neřešit a nehledat někde příběh. Nemohu si pomoc, ale občas ty scény byly o ničem a kdyby mi bylo deset let, tak se zasměji, ale teď se cítím trapně za pana Trošku. Na druhou stranu je tam pár překvapivých scén, jako například výbuch. To dokáži ocenit a bavilo mě to. Slunce seno to není a srovnávat se nedají, Troškovi dokonce ani tleskat nebudu, ale jednou se to zvládnout dalo. Měl by ubrat na délce a šel bych s hodnocením klidně výš, ale těch hluchých míst je tam spoustu .. 4/10 = 40% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (25)

  • Adam (Jan Dolanský) ve svém domě poslouchá stařičký gramofon na kliku, který měl otáčky 78 r/pm. V záběrech však vidíme na tomto gramofonu klasické LP od firmy Supraphon, které se vyráběly mnohem později a které se pouští na nových, elektrických gramofonech s otáčkami 33 r/pm. Toto klasické LP by na gramofonu s pohonem na kliku nešlo spustit, resp. zvuk by byl mnohem rychlejší, nesrozumitelný a gramofon by LP nenávratně zničil. (BrianStorker)
  • Pojmenování Babovřesky vzniklo přesmyčkou v názvu obce Žabovřesky, kde bydlí spoluautor scénáře Marek Kališ. (kobrahokej)
  • Ve scéně, kdy starosta (Pavel Kikinčuk) střílí ze vzduchovky, vydá vzduchovka zvuk, který vydat nemůže. (dc125)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama