Reklama

Reklama

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

  • Česko Žvanilové (více)
Trailer 3

Nejlépe hodnocený zprávař ze San Diega, Ron Burgundy, se vrací na hlavní zpravodajský kanál. Poté, co ho manželka Veronika připravila o práci, si Ron vezme na pomoc celý zpravodajský tým a vydá se do boje proti své nové rivalce. Ron Burgundy se s manželkou Veronicou a synem Walterem přestěhovali ze San Diega do New Yorku, kde si žijí na vysoké noze. Když se však šéf rozhodne povýšit Veronicu na moderátorku hlavní zpravodajské relace a Ron zůstane na dlažbě, všechno se změní. Zhrzený Ron míří zpátky do San Diega, kde pracuje na částečný úvazek v Podmořském světě. Pak ale přichází vykoupení v podobě muže jménem Freddie Schapp, který je výkonným producentem ve společnosti Global News Network - hlavního čtyřiadvacetihodinového zpravodajského kanálu. Ten najme Rona, aby dal znovu dohromady celý zpravodajský tým ve složení Champ, Brick a Brian, s nimiž se vrací dobýt New York, kde se musí popasovat s nočními směnami a velkou výzvou. Ron přijde s převratným novým nápadem jak změnit podobu zpráv, čímž se dostane zpátky do vrcholové hry. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (233)

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Působí to jak sešité horkou jehlou, jakoby měli Ferrell s McKayem vymyšlené vtípky a pak je nějak dost chatrně zapasovali do sebe, aby jim to dalo celovečerák na téma Ron Burgundy 2. Zábavnosti jedničky to nedosahuje, ale je tam dost dobrých fórů, aby to bavilo. Ale zas to vypadá, jak kdyby to natočil nějaký debutant. U některých herců jsem netušil, zda přehrávají schválně (což je ve filmech s Ferrellem přípustné) nebo jestli jsou prostě špatní herci (Meagan Goodová, Dylan Baker). Pár geniálních vtípků zabije zas občasné překročení oné hranice trapas/sranda, Kidmanová se nedostavila, ale zato aspoň Cotillardová ano. Takže nakonec tak 50na50. Trochu zklamání. 50% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Toľko hviezd v jednom filme sa len tak nevidí, hlavne pri tej záverečnej bitke v parku. Herci sa naozaj snažia, ale keď je celý film tak zúfalo nevtipný, tak tie ich výkony vychádzajú navnivoč. Ferrell je dosť zúfalý, jeho dialógy sú plné nechutných a trápnych žvástov o ničom. Toto je už niekoľký jeho film, kde ide jeho "humor" úplne mimo mňa. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Taková klasická dvojka. Všechno se žene více do extrému, postavy jsou ještě více ujeté, než v jedničce, nabourávají se uzavřené dějové linky z jedničky, aby se pak v druhé půle vše vrátilo do původního stavu. Podobně, jako v jedničce, nad celým příběhem ční výstupy jednotlivých hvězdných jmen, které gradují do extrémně přepáleného bitevního finále. Vypadá to, že zlatá éra Frat Packu je už definitivně za námi. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý úvod, ale potom sa to rozbehne (autopilot v karavane, Brickov pohreb, neslušná večera u slušných Afroameričanov, zákonne zmenené meno). Zo zábavy ma paradoxne vytrhávalo prílišné lipnutie na jednotke (aj v dvojke sa musela objaviť hra na flautu, namiesto parfumov kolekcia kondómov, Baxter tentokrát Rona nezachráni pred medveďom, ale pred žralokom...). ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

"Can I ask you a question?" "Yes" "Is that your feet between my legs?" "No!" "Oh, right, it was my hand..." Ten film si robí, čo sa mu zachce - finálna bitka televíznych staníc je toho dôkazom (nebyť toho, že je to totálny nonsens, je to hollywoodska guilty pleasure interná zábava za 5 hviezdičiek); nemá to príbeh, zápletku, logiku, je to divné, nekonzistentné, nekoherentné, neučesané, vykráda to samé seba, prvú časť, austina powersa a mnohé iné frat packovské a apatowovské komédie, kristen wiig, ktorú inak zbožňujem, tu je zakomponované v najdivnejšej možnej a najnezmyselnejšej "romantickej" sub-línii, celé je to úplne uletené, nedáva to zmysel - a ja sa nemôžem prestať čudovať prečo, ale drvivú väčšinu filmu som sa nahlas smial... je to hrubozrný brak, ale ak vypnete mozog, svedomie a vkus, dokážete sa na tom celkom bohapusto a úplne trestuhodne uchechtávať ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se převážně v Atlantě v USA. (wohna)
  • Před premiérou se mluvilo o tom, že by se měly v cameo rolích objevit hvězdy Meryl Streep a Nicole Kidman, nakonec se tak však nestalo. (wohna)

Související novinky

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

Novinka Adama McKaye má hvězdné obsazení

16.10.2020

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry a Jennifer Lawrence. Málokdy se vidí až takto hvězdné obsazení,… (více)

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama