Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 1

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (125)

liskam 

všechny recenze uživatele

Má čtyřletá dcera byla velmi spokojená. Sice jsme to nedokoukali, ale jelikož jsme nedokoukali ještě žádný pohadkový film, tak to nemohu brát jako bernou minci. Každopádně jsme museli jít koupit Šmoulinku. Několik hodin jsme se o filmu bavili a navíc se Šmoulinka dostala do dceřiné Top 5 jejich kamarádů na usínání. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil by som tento animák ako vyslovene zlý, ale ani podarený. Ten stred. Animácia bola pekná, nespievalo sa veľmi, čo mňa potešilo, ale asi detváky veľmi nie. Ako už názov napovedá, jednalo sa v príbehu o stratenú dedinku šmoliniek a v tom duchu sa vlastne všetko nieslo. Občas sranda, občas trochu trápnosti, občas absurdnosti a až priveľkej fantázie od tvorcov. Čo som ale rád je, že konečne nieje šmolinka sama dievka, lebo som ju už od detstva bral ako takú kur.., teda ľahkú šmolinku :) Sama na dvesto šmolkov, drsný námet na P-čko. Ale k animáku, celkovo tak do 50%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci se nastesti vykaslali na to uchylny kombinovani s zivejma hercema a vratili se ke korenum a Smoulum to jedine svedci. Jasne, je to lehce infantilni a cileny jasne na mladsiho divaka, ale pobavi se i dospelej, castecne kvuli nostalgii a navic tu je spousta hlasek nebo odkazu, ktery pochopi spis dospelej. Jinak pribeh neni buhvijakej, ale rozhodne dostacuje a svizne odsejpa, ze zacatku se obcas da fakt dobre pobavit. Ke konci uz sice lehce ztraci dech, ale nic hroznyho, Gargamel to jisti. Takze za me vlastne spokojenost, slabsi 4*. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zvláštní pocit, pořád mi v hlavě naskakuje starý dabing kreslených Šmoulů, kdy taťku Šmoulu mluvil Vlastimil Brodský a Šmoulinku Jitka Molavcová. Proto mě chvilku dabing nejnovějšího šmoulího počinu tahal za uši. Gargamel s Azraelem nezklamali. Díky nim jsem se dočkala řady bláznivin. Samozřejmě, že samotní Šmoulové nezůstali pozadu. Šmouly mám ráda v jakékoliv podobě. Je to kus mého dětství, takže jsem si tenhle film užívala. Taky jsem se dozvěděla, kým může být Šmoulinka. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbilo, když to bylo i částečně hrané, ale chápu, že už asi nevěděli co tam dát, tak to udělali celé animované. Mně se to líbilo. Prostě dospělý člověk v tom nesmí hledat nic vážného, musíte to brát jako pohádku pro děti. A když se na to podíváte těma dětskýma očima, tak je to pecka. Předpokládám, že v dalším díle uvidíme malé šmouly :D :D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • V původním animovaném seriálu Šmoulové (1981) má supa zlá čarodějnice Hogatha, nikoli zlý čaroděj Gargamel. (P. J. D.)

Reklama

Reklama