Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu zbytečný jakýkoliv komentář ... nejlepší bude, když se mrknete na reakci tvůrců/debilů na Fukovu recenzi a pak už bude všechno všem jasné. Pokud bych to měl shrnout, tak ti, kteří si myslí, že si tvůrci dělají srandu a ždímou nevim koho, aby jim tuhle sračku zaplatil .... tak tihle jsou na velkém omylu. Kučerovci jsou doopravdy mentálně retardovaní a film myslí naprosto vážně, navíc tohle hovno titulují jako POCTU slasherům. ()

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Koniec zábavy. Čepel smrti, akokoľvek sú jej celkové kvality mizerné, je čiastočne ospravedlniteľná tým, že ide o prvotinu vydanú na DVD, ktorá sa aspoň snaží o niečo nové v domácej produkcii. Vykrádanie Vreskotu druhý krát po sebe však už prestáva byť zaujímavé a s výnimkou o niečo lepšej technickej stránky sa len opakujú tie isté chyby. Príšerne natočené a zahrané, bez akejkoľvek gradácie, zmysluplného deja či dialógov - a to ešte majú Kučerovci tú drzosť pretlačiť svoj pokus o film do bežnej kinodistribúcie. A ako ku kinofilmu už k Výkriku nejde pristupovať so žiadnymi ohľadmi. ()

Reklama

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou přeceňované a některé jsou podceňované. Poslední výkřik, který má sice nějaké ty nedostatky, ale stejně podle mě patří (logicky) do té druhé skupiny. Herecké výkony sice nejsou nějak superhvězdné, kamera dělá podivné nájezdy na cokoliv a příběh je stokrát omletý, ale není to nic tak příšerného, aby tu tenhle film měl 10%. I když bylo celkem vtipné, že oběti dostaly rány nožem snad 20krát do různých míst, ale stejně se tam ještě plazily a dýchaly. Ale film má i klady: hudbu, která tu dělá docela hodně, atmosféra, která je v podstatě od začátku docela hustá a pak ještě dvě dobré lekačky. A samozřejmě jsou ve filmu i hezké momenty: opilý Miro Šmajda, na zemi rozpláclá Iveta Bartošová a šílenství vraha před zabitím hlavní hrdinky a jelikož se tvůrcům asi těžko rozhodovalo, která postava je hlavní, titulky neobsahovaly klasické Hráli, ale Hráli dle objevení ve filmu. A nakonec nejlepší větičky filmu: Jste blázen! Jste naprostej blázen! ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Big fail... Normálně bych zde vyblil smršť sprostých slov, ale taková na popsání této ... neexistují... Trapnost čiší z každého jednotlivého záběru a tento film by měl být pro výstrahu veřejně popraven... A dělá z ostatních filmů pětihvězdičkové záležitosti... A slovy Járy Cimrmana bych tvůrcům poradil “Věnujte se jakékoli činnosti, ale JINÉ...“ protože nejenže je to debilně natočené, ale i neuvěřitelně blbé a jakýkoli smysl postrádající.... ()

Gar-mogoth

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen posledních 15 minut, tak nebudu hodnotit a jen napíšu své dojmy(včetně spoilerů, protože tím stejně nikomu neuškodím). 1. Divný zvuk, hudba a hlasy. Všichni herci mi přišli jako nadabovaní a to ještě k tomu špatně. 2. Podivná kamera. 3. Opravdu trapné "bojové scény", ještě k tomu s nesesynchronizovaným zvukem. 4. Herci snad ani nehrají. 5. Mejzlík je skvělý záporák a roli si snad i užíval. 6. Vrah má snad nejlepší motivaci v historii žánru. "Tvoje matka zabila mé dítě. Byla se mnou těhotná a šla na potrat. Tak jsem ji potrestal." 7. Co měla znamenat ta písnička na závěr? K filmu se ani trochu nehodí. 8. Film je tak špatný, až je vtipný. Deset minut z patnácti jsem se smál. 9. Za těch patnáct minut bych dal filmu jednu hvězdičku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)
  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)

Reklama

Reklama