Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna potřebnej důkaz, že komedie tohohle střihu (taťka sám na děcka, pokud možno co nejnesnesitelnější) měla naposled co nabídnout někdy v 90. letech minulýho století; jestli vůbec. A cokoliv, co je tady jakože navíc, paradoxně znamená ještě horší průser ... ba co víc, typicky českej průser. Sem tam "troškovskej" vtípek, sem tam nepřehlídnutelná reklama (z komba RegioJet + Student Agency jsem normálně chcal), sem tam - respektive pořád - jedna zoufale nechytlavá ústřední písnička (nebo dvě? fakt nevim, mně to znělo furt stejně) a vysloveně trapná romantická linka s ještě trapnější odbočkou k nevěře-nenevěře (viz Payushka). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Moulu Martina přikurtovat k baletní tyči, vyhaslou Venuši uspokojit na podlaze foyer Budařovy galerie a mě vystřelit na Pluto.. Počin omletý jak kameny na dně Colorada v Grand Canyonu, jenž směle házím do omšelého pytle s visačkou Marie Poledňáková, tzn. rozjívené dětičky, neschopní tatínci a frustrované maminky a mám vtíravý pocit, že jen u podobné sorty diváků může tato scenáristická topornost zabodovat.. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu se mi docela líbil. Až tak po hodině jsem si uvědomila, že už děj moc nevnímám a ani nesleduju. Začalo mě to nudit. Čekala jsem, že to bude víc koukatelný. Herecké obsazení bylo sympatický a hudba od Michala Hrůzy se mi taky líbila. Jinak je to asi tak všechno. Přijde mi, že nepovedených českých filmů je nějak moc a těch povedených málo ... 40%. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od filmu mnoho a ani jsem neměl chuť se na něj dívat, ale přece jen jsem se zadíval a byl vcelku mile překvapen. Sice se nejedná o nijak světoborný film, ale vtáhl mě svou pohodovou atmosférou i tématem, které je mi v současné době blízké. Bohužel se nedočkáme nových nápadů a film se hemží příběhovými klišé a upozorněními na sponzory, ale obsazení je nadmíru sympatické, reálie povedené a pohledné a občas se setkáme i s nenuceným vtipem. Komedie nejspíše na jedno zhlédnutí za "uherský rok", ale na první dojem povedená. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Je to celkem milé a legrační, pokud jde o scény otce s dětmi a jeho otcem, ale jinak moc nechápu, nač ten zbytek měl vlastně být. Jako chápu, že si člověk občas musí pár věcí srovnat v hlavě, ale nechápu, čím by mě to mělo oslovit. Česká klasika posledních patnácti let, na kterou se fajn kouká, pobaví, ale za týden nebudu vědět, co se tam dělo, ani jak se to jmenovalo. Ještěže má člověk to ČSFD. 40% = 2/5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

  • Film je věnován ženám u příležitosti Mezinárodního dne žen. (jenik71)

Reklama

Reklama