Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Reklama

johnywalker 

všechny recenze uživatele

I přes snahu o originální pojetí, mám pocit, že jsem to už někde viděl. Děj tak nějak znáte aniž byste o tom předem někde četli nebo slyšeli. Překvapí vás maximálně dvakrát za hodinu a půl a vtipem snímek taky zrovna neoplývá. Ani tak, ale nemohu dát horší hodnocení než 3*, protože je to klasická oddychovka, která se rozhodně nestane kultovní záležitostí, ale zaujme... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tři borci na vejšce si vyrazí na mejdan a rozjedou to. Jsou tam ženský, chlast, sprosťárny, lehké drogy, snaha o vykreslený americké univerzity jako nejsvobodnější instituce ve vesmíru. Zábava je to ale průměrná, všecky díly American Pie (a to včetně těch videofilmů) jsou mnohem lepší a vtipnější. 60% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chlastacích teenage komedií není nikdy dost a těch fakt kvalitních je opravdu hodně málo. Nevím, jestli bych 21 & Over řadil mezi ty kvalitní, ale rozhodně bych ji řadil mezi ty zábavné. Už od samotného námětu nelze očekávat inteligentní humor, ale pravdou je, že 21 & Over se v rámci žánru vyhýbá nevtipným trapnostem, ale naopak předvádí trapnosti vtipné a to tak, že jsem se i několikrát nahlas zasmál. Náčelník neměl chybu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama