Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Janiik15 

všechny recenze uživatele

Brickleberry miluji. Zamilujete si ho taky, když zbožňujete nekorektní humor, který je někdy až přes čáru. Bohužel takových seriálů je čím dál méně a v této přehnaně tolerantní době, když už nemůžete skoro nic říct, už se takové seriály zakazují a nebudou se dále vyrábět. Hodnocení bych dal 90%. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další do řad vtipných, animovaných dvacetiminutových oddechovek na večer. Brickleberry navíc svůj humor okoření i o černější a přisprostlejší humor připomínající South Park. | 1.série (80%), 2.série (80%), 3.série (80%) > Průměr: 80% (4*) | ()

geklon 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě nečekaně vyrolovaly víčka až někam hluboko do vnitřka očních důlků, poměrně dost fórků bylo nadmíru brutálních, ale vtipných, i smíchy jsem vyprsknul. Zbytek první série se mi tak bomba nejevil a celá ta podobnost s McFairlainovýmy ptákovinami, mi trošku kazí chuť v dalším sledování. Samotný fórky jsou super, ale postavy jsou špatně a navíc hodně okatě recyklovaný, ze všech možných úspěšných seriálů. Od tvůrců sázka na jistotu. O de mě 70 %. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Omylem jsem přepnul na kanál tehdy pojmenovaný Prima Comedy Central a líbily se mi ty některé situační gagy typu, že se dva chlapi perou a medvěd to pochopí jinak, či zápletka o tom správcovi parku a vztahu s čerstvou osmnáctiletou. Ale dívat na v každém díle na to, jak tam teče krev, jasně červená krev, která mě znechucuje, to ne. Ale odpad tomu nedám. Už mi takovéhle pořady neznechutí jako celek. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Na začátku epizody vysype Ethel popelnici do kontejneru. Později bude ale popelnice zase plná. (Duoscop)

Reklama

Reklama