Reklama

Reklama

Poslední loď

(seriál)
  • USA The Last Ship (více)
Trailer 14
USA, (2014–2018), 38 h 35 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

William Brinkley (kniha)

Hrají:

Eric Dane, Adam Baldwin, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Kevin Michael Martin, Bren Foster (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(56)

Posádka torpédoborce Nathan James vedená komandérem Chandlerem se vydává na šestiměsíční misi do Arktidy, kde má testovat výkonnost stroje. Přidávají se k nim dva virologové, Dr. Rachel Scottová a Dr. Quincy Tophet, kteří se údajně do Arktidy vydávají studovat místní ptactvo. Když je mise posádky takřka u konce, zaútočí na posádku ruské vrtulníky. Útok se podaří odrazit a poté Scottová Chandlerovi přizná, že před třemi měsíci vypukla světová epidemie neznámého viru, které se doposud podařilo zabít 80 % lidské populace na Zemi. Virus se šíří stále rychleji, protože ho někdo na Zemi zmutoval a doposud se proti viru nepodařilo vyvinout ochrannou vakcínu, protože nikdo neměl k dispozici vzorky původního viru. Ty však má k dispozici Scottová ze své lékařské mise v Egyptě. Chandlerovi nezbývá nic jiného, než o situaci informovat posádku. Řada mužů a žen ztratila doma své rodiny. Chandlerův zástupce, komandér Slattery, navrhuje, aby vybraným členům posádky bylo umožněno vystoupit v ochranných oblecích na pevninu a rozloučit se s rodinami. Chandler to považuje za sebevraždu a rozhodne se pokračovat dál v plavbě. Nařídí plout do námořnické základny v Guantánamu, kde hodlá doplnit zásoby potravin a paliva. (TV Prima)

(více)

Videa (79)

Trailer 14

Recenze (119)

dj-chrosto 

všechny recenze uživatele

1. seria zacina svizne, par casti sa tam viacmenej nic nedeje, no poslednych niekolko casti je uplne genialnych a dychberucich - 80% /// 2. seria: Od prvej casti po poslednu maximalne naslapane, kazda cast vyborna, uz nech je dalsia seria - 100% /// 3. seria pokracuje v nastolenom tempe, finale trosku slabsie, ale celkovo velka spokojnost - 90% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som prve tri epizody a prilis ma to nezaujalo. Ocenujem skvelu vypravu. Vidno ze to stalo dost vela penazi, ale stale to stalo malo penazi na to, aby ma to dokazalo bavit iba akcnymi scenami pretoze postavy mi pripadaju nezaujimave a zapletka predvidatelna. Jedine co sa mi pacilo bolo, ze Rusi su tu znova za svine. Ten serial ma potencial sa postupne zlepsovat, ale premarneny uvod serialu mna osobne odradil. 5/10. ()

Reklama

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Po pilote som bol troška skeptický , ale druhý diel mi ukázal že by to mohlo poriadne nabrať na obrátkach a že last ship má potenciál.Niečo medzi NAVY , SWAT a Helixom (môj ďalší obľúbený seriál ), dobré osadenie hercov a zatiaľ dobrá nápaditosť deja ..fakt si zatiaľ sťažovať nemôžem. 4* uvidíme či časom doplávame na 5. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Nie. Ako som sa obával. 3/4 sa odohráva na pevnine, ľudstvo je na hrane zániku, ale všetci bez problémov majú potrebu útočiť na loď, ktorá nesie potencionálne riešenie, prípadne sa strieľa len tak, aby sa nepovedalo (tradične s mizernou muškou)...Medzi tým si záporáci z času na čas zastrelia niekoho vlastného. Na nete som si našiel top momenty (chápte tak, že N. James robí aj niečo iné, než sa len plaví). Seriál prísť v roku 2006, bola by to pecka. Malo to mať celé nahustených takých 10 dielov a bola by to paráda. 5 sérií? Šialené. Najväčšie pozitívum? Je to ďaleko lepšie, než odpadové blbosti typu Ponorky. A prečo má preboha Rusi používajú vrtuľníky Sikorsky 53? Fiktívna sestra triedy Kirov v nejakej divnej konfigurácii výzbroje (a nie, nie je to Iowa, jak sa píše v zaujímavostiach), loď k sebe nechá prísť len tak pár nepriateľských helikoptér... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice mě to chytlo, podobné věci mám rád. Trochu jsem se bál toho armádního prostředí , ale bylo to v pohodě a hlavně pro děj v podstatě zásadní. Na to že virus zabil víc jak 4 miliardy lidí, tak tam těch lidí stále všude bylo až moc. V tohle seriálu udělali Američané téměř ze všech států nepřátelé, viz Čína, Rusko, Řecko, Anglie, téměř celá Jižní Amerika, ale na domácí půdě to hodně vřelo. Dějově to bylo velice povedené, některé díly určitě mohli rozvinout do více částí. Nejslabší byla 4.série a hladomor a šílení vědec a tuba semen co spasí lidstvo, to už bylo trochu moc přitažené za vlasy. A než by dokázali něco vypěstovat a masivně to rozšířit do celého světa, tak by umřeli hlady. Poněkud mě zaráželo jak vůbec nepoužívají helmy když jsou na břehu. ()

Galerie (827)

Zajímavosti (10)

  • USS Nathan James je torpédoborec triedy Arleigh Burke, konkrétne verzii Flight IIA. Konštrukčne najvýraznejší prvok od Flight I a Flight II je prítomnosť hangáru pre helikoptéry. (Echelon1)
  • RFS Vyerni – ruský raketový krížnik na jadrový pohon, bola v skutočnosti bojová loď USS Iowa, ktorá v dobe natáčania slúžila ako plávajúce múzeum. Bola však neustále udržiavaná v stave, aby pri prípadnej reaktivácii mohla byť povolaná späť do služby. (Rorschach_SK)
  • Mladšia poručíčka Alisha Grandersonová (Christina Elmore) má počas prehliadky budovy Avocetu na uniforme nášivky patriace hodnosti poručíka (na fotografii). Neskôr, počas rozhovoru s matkou, má na uniforme opäť správne nášivky hodnosti mladšieho poručíka. (koba)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno