Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Wacky14 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem byl trošku zkalamenej. Je fakt, že ty skeče jsou asi dobrý, ale snad polovinu jsem jich už viděl někde jinde a druhou polovinu jsem přešel jen s lehkým úsměvem. Pořád jsem čekal na ty skvělý bránicitrhající gagy a nic nepřicházelo tak dlouho, že jsem málem až usnul ... true story ... 50% (myslím, že jejich zásobárnu vtipů jsem už vyčerpal) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Od Monty Pythona jsem zatím viděl Svatý Grál a Život Briana, které mě opravdu dostaly, ale s Monty Pythonovým létajícím cirkusem prozatím nemám moc velké zkušenosti. Proto jsem byl hodně zvědavý a natěšený na film s nejlepšími scénkami z tohoto seriálu (dle trvzení tvůrců snímku). Naprosto chápu, že zde někteří kritizují nevyrovnanost (skvělý vtip, pak 1 slabší, další super vtip, potom 1 ne moc vtipný, atd.), ale zase je podle mě docela nemožné chtít jen samé super vtipné scénky (navíc každému sedne něco jiného a btw, u jiných filmů od Monty Pythona jsem se taky pořád nesmál a přitom to beru za super zábavu). Protože jsem zhlédl scénky mnou prozatím neviděné (narozdíl od jiných, kteří znají serál jako svoje boty ;-)), tak jediné co bych vytkl je fakt, že jsem z filmu cítil jistou poslepovanost, takže to místy trochu drhlo. Ale jako seznámení s humorem Monty Pythona to poslouží výborně. Lepší 4*, vřele doporučuju ;-) ()

Reklama

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Ako dieťa ma odpudzovali hrané rozprávky a hrané sekvencie v rozprávkach (trvalo to do Space jam). Teraz ma rozčuľujú animované pasáže ktoré sú buď ultra prehnané, prvoplánovo sprosté alebo proste hnusné nevtipným spôsobom. Inak niektoré skeče sú nadčasové. A to je pre mňa známka top kvalitného humoru. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Pořád výborná zábava, která ale za původní televizní sérií v mnohém zaostává. Hodně skečů je zkrácených (Papoušek - v té kleci je navíc úplně jinej papoušek, Vraždící babičky, Vtip - zabiják), některý jsou trošku jinak nasnímaný a zabíraný z jiných úhlů kamery. Animace jsou vtipný a trhlý zároveň, přesto je to trošku nesourodý, chybí mi některý skeče (hlavně ministerstvo švihlé chůze), některý mi přidjou, že jsou zas navíc. Jako seznámení s Pythonama dobrý, ale na televizní sérii to nemá. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Now I would just like to point out, that this film is displaying distinct tendency became silly."Další snímek z díly MP za mnou a řadí se hned vedle Meaning of life.. asi tak nastejno dobré (Ale prostě Life of Brian je pro mě zatím nejméně povedené). Tolik skečů, co tady, jsem snad ještě nikdy nikde neviděla a těžko najít jeden nejlepší, protože se kolkrát střídají závratnou rychlostí. Už svým úvodem aka "jak nebýt vidět" mě rozesmáli... konečně se jim to povedlo. Titulky taky parádní a líbil se mi nápad s vměšováním se do jednotlivých skečů tím vojákem (připomnělo mi to trochu The onion movie, kdy na žádání "měli" měnit témata). Jeden z parádních gagů byl gang senilních babek.. musím podotknout velice reálný.. zajděte si někdy do obchodu, když je nová akce v 7 ráno nebo si sedněte na místo pro invalidy a uvidíte ;) Dobrý byl i smrtící vtip aka bojovali ve válce proti němčourům předčítáním vtipu. Prostě se tu střídají brilantní, vtipné a perfektní scény s opravdu až moc černohumorovými, nechutnými a trapnými (a někdy lze těžko říct, které převažují) a celé je to hrozně nevyvážené, a proto 3-4*."He's a lumberjack and he's ok. He sleeps all night and he works all day." ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama