Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Od Monty Pythona jsem zatím viděl Svatý Grál a Život Briana, které mě opravdu dostaly, ale s Monty Pythonovým létajícím cirkusem prozatím nemám moc velké zkušenosti. Proto jsem byl hodně zvědavý a natěšený na film s nejlepšími scénkami z tohoto seriálu (dle trvzení tvůrců snímku). Naprosto chápu, že zde někteří kritizují nevyrovnanost (skvělý vtip, pak 1 slabší, další super vtip, potom 1 ne moc vtipný, atd.), ale zase je podle mě docela nemožné chtít jen samé super vtipné scénky (navíc každému sedne něco jiného a btw, u jiných filmů od Monty Pythona jsem se taky pořád nesmál a přitom to beru za super zábavu). Protože jsem zhlédl scénky mnou prozatím neviděné (narozdíl od jiných, kteří znají serál jako svoje boty ;-)), tak jediné co bych vytkl je fakt, že jsem z filmu cítil jistou poslepovanost, takže to místy trochu drhlo. Ale jako seznámení s humorem Monty Pythona to poslouží výborně. Lepší 4*, vřele doporučuju ;-) ()

Hraboshka 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipné jako MPFC. Asi by se daly vybrat i lepší skeče (jen místo některejch - pár z těch nejlepších tady bylo, to ne že ne). A ty dobrý tady byly useknutý. Nebo prostě tyhle verze nebyly tak vtipný jako v cirkusu. Možná mi tu taky trochu chyběly "smíchy" - u skečů už jsem si tak nějak zvykla, že když Pythoni řeknou nebo udělaj něco vtipnýho, ozve se smích, a tady jsem se smála jenom já. Ale stejně tomu dám za 5. Protože je mám ráda. Protože jsem se smála. A protože i ty slabší montypythonovský skeče jsou vtipnější než co jinýho. A protože nemá chybu, když Cleese řekne and now for something completely different. ()

Reklama

JonKl 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? Když do jednoho filmu narvete nejlepší skeče ze seriálu Monty Python's Flying Circus (možná chyběly jenom Ministry of Silly Walk a Spam), nemůže vzniknout nic jiného než výborný film! Výborné spojovací animace, výborný začátek (How Not to Be Seen, A Man With a Tape Recorder Up His Nose a Dirty Hungarian Phrasebook), výborný konec (Upper Class Twit of the Year) a výborná hlavní hláška: And Now for Something Completely Different. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Škoda, že na scénář nekoukl alespoň jedním očkem nějaký dramaturg. Snad bych se i dokázala povznést nad to, že jednotlivé scénky jsou naházeny na jakousi hromadu bez ladu a skladu. Ale jejich výrazně kolísavá kvalita je až zarážející. Úvod je skvělý, ale z toho zbytku si po pár dnech budu pamatovat možná jen horolezeckou výpravu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ako rád by som znalecky prehodil: "Starí dobrí Pytoni." Pytonovský cirkus som však nikdy nevidel a tak môžem posudzovať iba moje druhé stretnutie s ich tvorbou (Život Briana ma tiež neoslnil, ale bol aspoň zaujímavý). Predovšetkým to nepovažujem za film, pretože nemá ani takú mizernú jednotiacu líniu, akú mali Kameňáky. A hodnotiť tento zlepenec rádobyvtipných skečov inak ako dvoma hviezdičkami by mi pripadalo snobské. Takže obdivovatelia a znalci, sorry. Máte na svoj obdiv plné právo, tak nechajte také isté právo aj mne. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama