Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

epicek 

všechny recenze uživatele

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si povolit úvahu o tom, jak se zde ,,zlo" nenápadně a nezdravě transformuje na ,,dobro", aniž by opustilo některé své atributy, jako třeba názvy, mluvu všeobecně, adoraci smrti, nihilismus, agresivitu... jestli ono nám to ten potěr třeba nezmate a nenadělá v hlavičkách bordýlek. Ale seru na to. Pokusy o multikulturní vyteplení všeho špatného zvládlo již emo trapnutí. Tak ať se pak haranti diví, když jim vlk neolízne hubičku, ale uhryzne prdel, mně to je šumák, já si ty své naočkuji sám. K filmu - slabší, stále sledovatelné bez újmy na rozumu. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Opět vydařená taškařice, která je sice pro děcka, ale najdeme tam i dost fórků pro dospělé. A celkově je tam tolik různejch detailů a vtipnejch detailů, že se to snad na jednou ani nedá všechno zaznamenat. Koukám, že podobnej komentář jsem dal i prvnímu dílu. Tím spíš je vidět, že kvalita se mu lehce vyrovná. Vsadim se, že zakrátko nebudu vidět mezi oběma dílama rozdíl a nebudu vědět, co se ve kterým stalo. Ale v hloubi duše budu vědět, že obojí byla zábava... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Potenciál zajímavých postav využit na 50%, vtípků málo a slabých, animace sice lepší, ale co bylo v jedničce originální a zábavné, je tady už provařené. Každá scéna je ohavně předvídatelná a tím pádem i nudná. Klasická sestupná tendence s tím, že trojka už by mohla být tragédie stejně, jako třeba u Lovecké sezóny. Pro děti do 10-ti let možná dobrý, ale pro dospěláky slaboučké. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nuda, takže se nenechte odradit, ale jak Draculu začne řešit dospívání vnuka, tak se to pořádně rozjede. Navíc do toho všeho zapojí, svoje natvrdlé kámoše, takže o legraci, určitě neni nouze. Nicméně sem klukovi přál aby mu vyrašili tesáky, pač Johnny rodiče (hlavně maminka) byli ........no střelený, a celé to sousedství, bylo jakože moc v klídku. A nejlepší vtípek ? Určitě remix https://www.youtube.com/watch?v=aFrByyBtJqU. Nebýt těch dvou morálních poučení a rad do života člověka/upíra, tak bych klidně dal pět, takhle čtyři. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Režisérka českého znění, Alice Hurychová, chtěla v českém znění zachovat Lucii Vondráčkovou v roli Mavis (Selena Gomez), tak jak tomu bylo v předchozím filmu Hotel Transylvánie (2012). Lucie však byla tou dobou po porodu v Kanadě a nemohla s synem cestovat. Vyřešilo se to nakonec pomocí online přenosu, kdy Lucii korigoval štáb z Prahy a ona dabovala v Montrealu. (funhouse)
  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)
  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama