Reklama

Reklama

Re-Animátor

Trailer

Obsahy(1)

Nadaný student Herbert West roste ve výjimečného vědce. Při studijním pobytu ve Švýcarsku ale došlo k menšímu incidentu, a Herbert proto musí své výzkumy dokončit na Miskatonické univerzitě v USA. Zde se přistěhuje k místnímu nadějnému studentovi Danu Cainovi a postupně ho zasvětí do svého univerzitou nepříliš podporovaného výzkumu – oživování mrtvé tkáně… Re-Animator byl inspirován několika povídkami H. P. Lovecrafta a při jeho natáčení bylo použito 25 galonů (tj. 94,6 litrů) umělé krve. Film získal na festivalech celkem tři ocenění – dvě za nejlepší film a jeden za speciální efekty. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Legendárna záležitosť, ktorá je stále rovnako gory, čiernohumorná a s množstvom "sick" nápadov, rovnako ako v čase, keď bola horúcou novinkou. Slávny hudobný doprovod, FX gore efekty a masky sánka dole, a perfektný záver. A neviem si v úlohe Herberta Westa predstaviť nikoho iného ako Jeffreyho Combsa. Drzé a drsné, a výborne natočené, tak to má byť! ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Horor, na kterém se zub času podepsal natolik, že dnes jde o nudnou a trapnou slátaninu... To je ale vlastnost většiny hororů 80. let. Chvílemi pobaví, ale v podstatě se ve filmu nic neděje, občas nějaké ty více či méně zdařilé gore efekty, neustálé oživování mrtvol... ale naprosto výborný doktor Watts!! To je prostě postavička k pohledání ve všech třech dílech. Film v dnešní době již nešokuje, nepřekvapí, ani příliš nepobaví. Ovšem určitou kvalitu ujeté splatterové komedie si přesto stále drží... /40%/ ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hups tak tady jsem se bud díval na jinej film a nebo je tu pár autorů komentářů reanimovanou mrtvolou. Bez urážky, ale čemu daváte 5*? Téhle nudě? která je podkreslena jednim Themem, který se za celý film prakticky nezmění? Herci jsou nudní, horrorové scény jsou bez efektu, nudné a atmosféra filmu nijak nepomáhá. Nebudu se navážet do špatným triků, které ještě k věku chápu, ale k jednoduchosti tohoto filmu. Doktor co přijde na způsob jak oživit mrtvé zemře, jeho student převezme jeho otěže a k němu se přidá další mladý doktor? HAHA :D slabé 3* hodně slabé ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Horror, na kterém se zub času podepsal natolik, že dnes jde o nudnou a trapnou slátaninu... To je ale vlastnost většiny horrorů 80. let. Chvílemi pobaví, ale v podstatě se ve filmu nic neděje, občas nějaké ty více či méně zdařilé gore efekty, neustálé oživování mrtvol ... ale naprosto výborný doktor Watts!! To je prostě postavička k pohledání ve všech třech dílech. Film v dnešní době již nešokuje, nepřekvapí, ani příliš nepobaví. Ovšem určitou kvalitu ujeté splatterové komedie si přesto stále drží... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bizarní krvavá bláznovina, která mě bavila od začátku do konce. Šílenej vědátor píchá mountain dew do mrtvol, dozví se o tom jeho spolubydlícího a patálie ve stylu bublající ukrojený hlavy v pekáči, blondatej bobr, nahotinky, šílený zombící (který bohužel nekoušou) a micka začínají.. za doprovodu parádní psycho hudby u který jsem trsal hlavou na začátku a nakonci, když hrála. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (25)

  • Film je volně inspirován příběhem HP Lovecrafta "Herbert West - Re-Animator". (Chatterer)
  • Pôvodne chcel režisér Stuart Gordon natočiť film vo formáte 16 mm a navyše ako čiernobiely. (beso74)
  • Stuart Gordon a Dennis Paoli mali v úmysle natočiť vernú adaptáciu románu H.P. Lovecrafta, ale nakoniec sa inšpirovali jeho poviedkou len veľmi voľne a príbeh rozvinuli skôr ako paródiu na Frankensteina. (beso74)

Související novinky

Zemřel režisér Stuart Gordon

Zemřel režisér Stuart Gordon

25.03.2020

Ve věku 72 let zemřel filmový a divadelní režisér, scenárista a producent Stuart Gordon. Zprávu včera ve večerních hodinách potvrdila jeho rodina. Rodák z Chicaga začínal na divadle, proslavil se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno