Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Podle mě až moc přízemní humor. Chtěl jsem dát ke konci po těch ovcích už jen dvě hvězdičky, ale přidám jednu za Nespoutaného Djanga. "Přiveďte mi nějakou bělošku". :)

 

BTW v jaké scéněse tam mihnul McGregor?

na příspěvěk reagoval Shanyo

Camran

Camran (hodnocení, recenze)

Po zhruba půlce jsem to vzdal, nudil jsem se, pár hlášek a scének už nezachránilo, tu unuděnost, kterou jsem od začátku prožíval. Nepomoho tomu ani herecké obsazení filmu. 

martincba

martincba (hodnocení, recenze)

Davam tomu 4* ale tie sracky a niektore trapnosti sa mohli vynechat a bola by hned z toho klasika. Narazky na Back to the future a baltimora-tarzan boy rozosmiali takze spokojnost.

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

Charlize Theron zachráni každý film. A kto nepozná Návrat do budúcnosti bude sa asi dosť čudovať.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Dost dobry film, nato ze som nevedel co od toho cakat celkom som sa pobavil. Vacsina hercov ma bavila, camea boli perfetkne (najviac ma potesil Doc Brown s DeLoreanom). Drsny humor nevadil, hoc tie fekalne fory si MacFarlene mohol odpustit. Pre mna je to tak medzi 3 a 4 hviezdami s tym, ze k trom sa priklanam kvôli tomu, ze MacFarlene ako predstavitel hlavnej ulohy bol absolutne o nicom. Film jednoznacne tahali herci vo vedlajsich úlohách.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Firebug

Dík za tip. Našiel som to. Uvidím či to bude lepšie. V kine som sa bavil, ale občas mi to prišlo zbytočne nechutné, alebo nasilu vtipné.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

ywo666

Unrated má 135 minut. Nemůžu ale porovnávat, páč jsem neviděl kino sestřih. Myslel jsem, že tam bude trošku té nahoty, na kterou jsou amíci alergičtí, ale nic... :-) 

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Firebug

Koľko minút má unrated verzia. Ja mám 116 minutovú verziu. Je aj nejaká iná? Tá čo som videl v kine bola celkom drsná. Ale rád by som sipozrel ešte drsnejšiu verziu.

na příspěvěk reagoval Firebug

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Viděl jsem unrated verzi (20 minut navíc) a byl jsem dost spokojenej. Ted mě moc nebral kvůli vážným scénám bez nadhledu a ironie. Tady je naštěstí dramatická linka ohlodána až na kost a většinu stopáže vyplňuje nekorektní obhroublý humor. Koho nepobuřuje Family Guy, ten si užije i Všechny cesty vedou do hrobu... Za mě palec nahoru! 

na příspěvěk reagoval ywo666

fogFrog

fogFrog (hodnocení, recenze)

Driss , BackPa

Je to Maher. Starosta to není, pokud vím, prostě jen komediant.

 

Extended verze je pěkně nekorektní. Taky má 2 hodiny a 14 minut. Mně se líbila i kinoverze, ale možná se měl MacFarlane vykašlat na příběh, sestřihat ten a nechat tam víc z těch vypuštěných 20 minut v kterém se CAMEO SPOILER objevila Kaley Cuoco, pokud mě nešálil zrak a sluch.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Taky mě to zatraceně hodně bavilo. Skvěle mi ten humor sednul, perfektní herci. A ty boží camea, u BttF jsem měl geekout.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Mě se ten film líbil hodně. Mám rád humor založený na rasizmu, urážkách, narážkách, nadávkách, násilí apod. (Třeba u Expendables 2 jsem se nejednou uchechtnul, když tam někomu ustřelili hlavu apod.). Za mě 85%.

na příspěvěk reagoval fogFrog

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnocení, recenze)

Mě by zas zajímal název toho songu, co on zpívá na konci filmu v tom duelu jako arabskou písničku.

Driss

Driss (hodnocení, recenze)

Ten, co uvádí večírek před duelem (myslím, že je to starosta), tak je Bill Maher?

na příspěvěk reagoval fogFrog

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bboy_BIOS

bboy_BIOS (hodnocení, recenze)

1 bod za Charlize a Liama, druhý bod za tak ledva tretinu...ale podarených vtipov. Prvých 20 minút som rozmýšľal, či sa mi vôbec v kine oplatí ostať, nakoniec som sa premohol a nemôžem povedať, že by sa to nevyplatilo. Avšak mi bolo pridlho, šlo by povyhadzovať mnoho scén a skrátiť tak stopáž na 90 minút. Vulgárny humor mi nevadil, len ho tam bolo asi zbytočne veľa a ako už v hodnoteniach písalo mnoho ľudí, rejžo Seth sa do hlavnej úlohy vôbec nehodil a prekážal mi tam už po prvých 5tich záberoch..

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak film pobavil. Ale uznávam, že toho záchodového humoru tam bolo fakt dosť. Vlastne celkovo to bolo dosť drsné. Toto ocenia len (aspoň trochu) úchylní ľudia. A Seth mohol ostať len pred kamerou a do hlavnej úlohy radšej obsadiť neikoho iného. Takže u mňa taká relatívna spokojnosť (rozhodne nie nadšenie, film hodne zaostáva za trailerom) ale chápem všetkých ktorým sa to nepáčilo.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Rádo se stalo. 2PACa moc nemusím, ale ty dvě další jsou fakt super. Hned jsem si je nahodil do svého internet-rádia... 

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Třeba Zbranicus uzavřel nějakou extrémní sázku, že to bude v červených číslech... Snad nevsadil svoje levý varle. To bych mu fakt nepřál... :-)

J3dla

J3dla (hodnocení, recenze)

Taky jste dostali tenhle spam od  uživatele Zbranicus? Myslel jsem si, že hodnocení je subjektivní záležitostí...

 

"Ahoj, já jsem autor českého názvu filmu: Všechny cesty vedou do hrobu a nechápu co tě vedlo k tak špatnému hodnocení tohoto filmu. Každopádně si tenhle film nezaslouží 64% a možná díky lidem jako ty, mnoho lidí přijde o bezva filmovou podívanou. Jestli jsi tenhle film hodnotil podle traileru, nebo jsi viděl CAM rip a podobně, tak ti doporučuju jít na něj do kina. Už dlouho jsem se u filmu tak nenasmál a taky neslyšel celý sál se smát. Jestli jsi na tomhle filmu byl v kině a tak strašlivě tě zklamal, že si od tebe zasloužil tak špatné hodnocení, tak mám pro tebe špatnou zprávu, protože jsi přišel o smysl pro humor.
Prosím neodpovídej na tuto zprávu, s pozdravem pěkného dne přeje, Zbranicus. ;)"

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, oLí

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

taka kravinka, ale miestami som sa bavil. Niektore sceny by bolo dobre vystrihnut, lebo boli len trapne. 

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Zbranicus

Náhodou 64% je na přisprostlou komedii docela slušný skóre. Když člověk trošku delší dobu sleduje, jaký vypatlanosti tu sbírají osmdesátková hodnocení, tak ho to číslo vpravo nahoře tak nějak přestane zajímat... 

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Přišel jsem z kina a jsem nadšenej a o to víc mě vadí co čtu tady na CSFD, asi vás nepřesvědčím k lepšímu hodnocení, co? :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Firebug

D.Sleeper

D.Sleeper (hodnocení, recenze)

Fuente Ovejuna... Někdy stačí ve vydatně "úrodné" krajině "vysadit" ty správné emoce a vytrvat na spřízněné "vlně". A ve správné chvíli sklidit Charlize. Teddy, tomu říkám kumšt dobrého hospodáře. Kam pak vedou všechny zbylé cesty, je všem u Liamovo kopretinky.

D.Sleeper

D.Sleeper (hodnocení, recenze)

Zítra jdu na oficiální premiéru do CineStaru, tak jsem zvědav... Jak se partička od "Červené řeky" popasuje s MacFarlaneovo "pravidly" setby a sklizně...

fogFrog

fogFrog (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

No... když řeknu, že je to ta "Panenka skákavá" (což tam rozhodně být nemá, z "historických důvodů"), pomůže to?

fogFrog

fogFrog (hodnocení, recenze)

Prosím vás řekněte mi někdo, že mimo dabingových herců, stávkují i překladatelé/tvůrci titulků. Tolik zabitých vtipů/narážek jsem ještě nečetla (možná jenom chodím málo do kina). Nemluvě o té nejprofláklejší hlášce - těšila jsem se na ní jak malá, je vyřknuta, tetelím se štěstím, sjedu očima k titulku, abych si ji takříkajíc vychutnala i v češtině a tam na mě civí to, co tam civělo! Na úplném konci už jen valím bulvy, protože za překladem očividně stojí Fuka a já jsem si vždycky myslela, že na něj se lze v téhle džungli spolehnout... Panenko skákavá!

 

Jinak jsem si všimla, že MacFarlenova novelizace scénáře vyšla už i v češtině... kdyby po tom někdo toužil :-) (Ale kdo ví, jak je to přeložené.)

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

fogFrog

fogFrog (hodnocení, recenze)

Absurdní situace/scény atd. a s jakým stoickým klidem si je MacFarlane nenechá nikým zkazit/sebrat a ještě si přidá, kdyby se divák náhodou dovolil ozvat... je na jeho stylu nejlepší.

Každopádně, AMWTDITW není podle mě, stejně jako Ted, prvoplánová klasická R-ková komedie a rozhodně víc než v Tedovi jde spíš o "zpestření" celého příběhu (ať už to zní jakkoliv). Nevím, kdo z trojice autorů je ta romantická duše, ale AMWTDITW je spíš taková přihroublá romantická komedie s westernovými prvky. A MacFarlane je jako nemotornej Albert roztomilej. Takže bych řekla asi takhle: Když půjdete na AMWTDITW jenom za R-kovou komedií, přijde asi zklamání, tolik okázalé bžundy tam podle mě zase není. Spíš jde o vtipné drobnosti a absurdity.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

burina

Jako me tenhle druh humoru taky nikdy nebavil. Ale u Setha tomu (mozna naivne) pripisuji neco "hlubsiho", takove zahravani s divakem. Pro me jedna z nejvtipnejsich scen vubec je kdyz Peter ve Family Guy spadne na ulici a pak se drzi nekolik minut za koleno a dela: "cs..au" :-)

(No a sve kouzlo pak ma i verze s Lois ;-) )

na příspěvěk reagoval ywo666

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

No jestli je to horší než Ted, tak to potěš koště... Seth je strašnej frajer a jeho animovanou tvorbu miluji, ale Ted se v mnoha ohledech držel příliš při zdi. V jádru to byla klasická klišoidní romantika bez nadhledu a parodie.

Nevíte jestli se v kinech nepromítá nějaká cenzurovaná edice, nebo jinak - nebude na DVD a BR unrated verze? Jelikož mám obhroublé komedie celkem rád, tak mi takové prostříhané kinoverze docela lezou krkem. Prý to bude případ Neighbors a vzhledem k tomu, že jsem již na několika místech četl, že v A Million Ways to Die in the West chybí nějaké scény z traileru (a taky vzhledem k povaze režiséra) bych se nedivil, kdyby to postihlo i tento snímek... :-(

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

DeathTheKid

Já tomu dám podle mě zasloužené 4. Ted byl lepší, tady je ale zase jiná zápletka a prostředí pro vtipy. Mě se asi nejvíc líbí to jak jsou některé scény až trapně dlouhé a natahované až do nepříjemna, kdy už se člověk ani nechce smát a ono se to prostě děje dál a dál, až je to absurdní a znovu vtipné, to se zkrátka jen tak nevidí :-) SPOILER Třeba scéna s průjmem do klobouků, čekal bych ji poloviční, ale čím je delší, tím je více k smíchu...

na příspěvěk reagoval burina

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Upřímně, jak tipujete hodnocení? Těším se na to, ale mám trošičku obavy aby to "nezmodralo" :D i když několik modrých jsou fajn nad standarty.

na příspěvěk reagoval Eržik

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama