Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak těžké je připustit si, že ten, koho miluju a s kým bych mohl být šťastný, je celou dobu vedle mě jako můj nejlepší kamarád? A jak těžké je, dát to tomu člověku najevo? Tento romantický film je o neustálém sbližování, oddalování, kličkování a míjení se ústřední dvojice, která má k sobě hodně blízko po kamarádské stránce a hodně daleko po partnerské stránce. Mohlo by se zdát, že tento námět už byl k vidění ve filmu mnohokrát a že už nemá co nabídnout, ale opak je pravdou. Tento film je jiný. Ví, kdy má být vtipný, ví, kdy má zvážnět, dokáže diváka velice hlasitě rozesmát stejně jako mu dokáže nabídnout dramatičtější okamžiky. A celé je to úžasně zajímavé, já se v kině u filmu ani na okamžik nenudil a nad filmem přemýšlím i několik dní poté, co jsem ho měl možnost vidět, stejně jako se ještě teď směju některým opravdu vydařeným vtipným scénám. Myslím, že na začátek roku jsem si nemohl vybrat lépe, na co vyrazit do kina. A jako bonus jsem objevil nádhernou herečku Lily Collins, o které jsem dosud nevěděl, a která mi přišla jako velmi přitažlivá osoba. Co se týče hodnocení, tak nemám nad čím váhat. Film nemá z mého pohledu žádný nedostatek, takže mu uděluji pět hvězd. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak hluboko jsem to klesl? :D Dělám si srandu, řemeslně je to zvládnuto na výbornou, líbivá režie Christiana Dittera dává tušit, že nejsme svědky pouze obyčejné romance, navíc přitažené za vlasy, kterých jsou tuny. Knižní bestseller je povinnost a Love, Rosie téměř ničím z řadových romancí nevybočuje a pointu není třeba už od začátku nějak skrývat. Je to loženka, ovšem důležité je, jak se k tíženému záběru dva (ne)zamilovaní dostanou. To už totiž taková loženka není a ačkoliv je občas úsměvné, do jakých absurdit tvůrci zabrousili, povětšinou je to takové vhodně milé a člověka to dokáže zabavit. Když už nic jiného, alespoň toto se sluší pochválit...70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto brutální citová ždímačka. Pakliže jste citlivka, tak počítejte s tím, že Vám tenhle příběh rozmočí oční víčko v první minutě a uschne až v momentě, kdy už Vám v televizi dávno bude svítit černá obrazovka značící minimálně režim spánku, přičemž Vám to dojde až hlasitým pípáním, u kterého si televize bude žádat Vaši pozornost. S láskou, Rosie je nicméně moc hezký film s takovým tím osudovým příběhem dvou lidí, kteří si k sobě neustále hledali cestu. Chvílemi mi to přišlo přehnané až příliš. Na druhou stranu, kdo říká, že v životě není možné cokoliv. Druhým pozitivem kromě filmu samotného je i skutečnost, že herce vůbec neznám, ale byl jsem z nich vysloveně nadšen. Úžasná romantika s překrásně lidským příběhem, se kterým se určitě setkalo mnoho z nás. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)

Reklama

Reklama