Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po slabych ohlasoch som cakal sracku. Preto ma prekvapilo velmi prijemnych prvych asi 20 minut vdaka comu som si oblubil ustrednu dvojicu. Lenze akonahle sa rozbehla komedialna linia s honbou za tabletmy, tak to islo do hajzlu. Vyzeralo to ako keby scenaristi vymysleli skvely napad, ale uz neprisli na to ako ho spracovat tak, aby bol zabavny. Vlastne to vyzera, ze po skvelom uvode herci uz iba trapne improvizovali, kym nenaplnili potrebnu stopaz. Podobny problem som mal aj s predoslou komediou tohto rezisera. Vie dobre viest hercov ale vôbec mu nejde komedialna stranka. 4/10. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem vyrazila s kamarádkami, když jsme se loučily se svobodou jedné z nich. Bylo to trefné a tematické. Jak nemusím Cameron Diaz, tady mi vcelku sedla. První část filmu je mnohem lepší než jeho pokračování, má spád, šťávu a náboj. To v druhé části trochu haprovalo, ale i tak se našla spousta vtipných momentů. Jo, mnohdy je to praštěné až ujeté a někdy to nedává smysl, ale v kontextu, v jakém jsem snímek viděla, a také s ohledem na náladu, kterou jsem měla, to nakonec nehodnotím vůbec špatně. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Desítky americkej a patetickejch sraček tady maj mnohem větší hodnocení a vy opět takovou pohodovku vodmrdáte na 47%, to už si vážně děláte snad prdel.Začátek mě nijak zvlášť neoslovil, ale příjemně to ubíhalo a to dokonce i přes fakt, že nemám rád ani Segela, ani Diazovou.Film schazuje pár dialogů a to hlavně to blití o lásce na konci a ten malej mrož co je vydírá, ale ta pasáž v baráku Roba Lowa...to je masakr.Strašně dlouho jsem se tak nezasmál a to i přesto, že se mi příčí ubližování zvířatům, tak ten fajt s vlčákem byl prostě náhul a Rob Lowe byl úžasnej magor.Patetického kýče minimum a i když je to celý předvídatelný a klišovitý jako hrom, byla to sranda, která si 47% nezaslouží ani náhodou, to tady by spíš pár lidí zase potřebovalo pořádně nakopat do prdele.60%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem hlavně rád, že nepustili nic z mojí filmotéky. Na světě se dějou sice horší věci, než že se kámoši dozvěděj, s jakou kočkou se to vlastně pelešíte, ale ono cizímu neštěstí se přece jenom směje snadněji. A že to nebyla zrovna nejlepší sex tape, co jsem kdy viděl? Kdo umí sex kromě okecávání taky i dělat ví, že pokaždý se to prostě podle představ nepovede. Takže si zatlačte kecy zpátky do huběnky, vylovte ze skříně kameru a ukažte, co umíte vy. Jo abych nezapomněl - potřebujete k tomu ženskou. Až seženete někoho, kdo je aspoň z polovičky tak povedenej jako Cameron, pošlete mi kopii. Poroučím se. (Ashburton, NZ) ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrná komedie bohužel zásadně doplácí na to, že nevtipně a neinvenčně omílá otřepané téma dokola a brzy nemá co nabídnout. Příběh je silně nevyrovnaný, protože v úvodu se snaží být jakousi vztahovou tragikomedií, aby posléze přešel v klasickou přisprostlou komedii, což se mu tak úplně nedaří a ke konci se opět vrátil k tragikomedii. Kasdan bohužel dělá, co může, jenže těm málo vtipným momentům, které tu jsou, chybí lepší načasování a hlavně nějaké (alespoň malé) překvapení. V průměrných vodách to jakž takž drží ústřední dvojka Jason Segel - Cameron Diaz, mezi kterou to částečně jiskří, i když je fakt, že zejména na Diaz je už věk vidět, ale sexy svým způsobem pořád je. Bod navíc i kvůli tomu, že se z ní tvůrce nepokouší dělat sexsymbol pro mladé. Jinak tu toho moc k chválení není - tempo je dost kolísavé, vtipů pomálu, ale naštěstí nejsou úplně trapné, jen zkrátka předvídatelné. Vysloveně potěší větší cameo Jacka Blacka, který uvadající děj dost oživí a ještě to vytáhne na průměr. Základem ale je, že divák nesmí moc přemýšlet, protože nesmyslů je tu hodně a zejména scéna se psem je opravdu dost nepovedená. S odřenýma ušima průměr. 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Somerville, v Burlingtonu a Everetu v Massachusetts. (rafix)
  • Cameron Diaz (Annie) si svým výkonem vysloužila nominaci na filmovou anticenu Zlatá malina. (DJMaroko)
  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)

Reklama

Reklama