Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (369)

necisty 

všechny recenze uživatele

Lidi z Dreamworku to pořád umí, ale jedno si musíme přiznat, že je to pořád pohádka pro děti. Jsem ale rád, že až se jednou budu se svými dětmi na něco dívat, tak to nemusí být nutně nějaká princezna Jasněnka nebo podobná hloupost. Šel mi teda mráz po zádech i ve scéně, kdy tučňáci přistávají se svými "kolegy" na jejich základně, myslel jsem, že je to hudbou Hanse Zimmera, který jak už jsem říkal by to dokázal i u Šmoulů, ale zvládl to i pán jménem Lorne Balfe. ... Vidím staré přátele, se kterými jsme pařili v zoologické. S nikým jsme se nepářili, k páření nedošlo! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KOWALSKI, JAKÁ JE NAŠE PERSPEKTIVA?“ … „ NA 95 % JISTÁ SMRT.“ … „A TĚCH ZBYLÝCH 5 %?“ … „DOBRODRUŽSTVÍ A SLÁVA, JAKÉ DOSUD ŽÁDNÝ TUČŇÁK NEZAŽIL…“ /// Jsou takoví, jak je známe: pohotový, akční a (hlavně) vtipní! Navíc (a nejvíc) u nich platí, že štěstí přeje připravenejm! Za doprovodu pravdivejch (ale neužitečnejch) Kowalskiho komentářů, tvořej tým, kterej dělá špinavou špiónskou práci tak nějak po staru a která (zhruba) na 95 % skončí krutou smrtí v plamenech. (A těch zbylejch 5 %?... Na tom nesejde!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vyrostla mi ruka na zadku. 2.) Dostal jsem za úkol složit černobílej tým. (Na jakoukoliv práci!) /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kolik dětí dokáže podobnou kadenci hlášek a vizuálního magoření pobrat najednou. Ale whatever. Tučňákům každopádně krátkometráž seriálu sedí o fous víc, protože se v ní nemusí řešit oslí můstky a šlape to i bez nudných nováčků typu kompletního ansámblu Severáku. Skipper a spol. to ale překvapivě táhnou na křídlech vcelku solidně i v dlouhometráži a díky málokdy povolujícímu tempu se člověk vlastně ani nestihne nudit. A když už jo, vytáhne se nějaký odkaz na Bondovky, což vždycky potěší. Do dvojky ale prosím přihodit Jelimána a Morise. Dík. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný animák o tučňácích. Možná jsem to čekal o něco lepší, ale jako spin-off Madagaskaru to stačí. Sledujeme jejich život už od samého začátku. Skipper, Rico, Kowalski a Vojín jsou opravdu povedená parta. Po jedné ze svých misí jsou uneseni zlou pomstychtivou chobotnicí jménem Dave. Podaří se jim utéct a jsou zachránění tajnou organizací jménem Severák. Společně tak bojují proti Daveovi a jeho šílenému plánu udělat ze všech tučňáků zrůdy. Nakonec je zachrání Vojín, který se pro všechny obětuje. Na konci se objevuje i střelený král Jelimán. "Rád bych s tebou zůstal, ale oženil jsem se s nebezpečím." :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama