Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Sandler mě posledních pár let vůbec nebaví, ovšem u jeho třetího spojení s Drew Barrymore jsem se bavil. Pořád je to typický Sandler - znuděná hlavní postava, pitvoření se, občasné cringe fórky, vizuální humor a milion klišé, díky kterým vás ten film nemá absolutně čím překvapit po příběhové stránce - naštěstí je to vše (na jeho poměry) umírněno, hozeno do exotických lokací a především se tu staví na emocích. Příběhová linie s prostřední dcerkou je silná, fungující a slouží jako kotva pro usměrnění ostatních charakterů. V záplavě plevele, který nám Sandler v posledních letech nadělil, je tohle pohodová romantická komedie, kterých je dnes jak šafránu. PS: Terry Crews je boží. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sandler se po sérii hrozivých přešlapů vrátil k mírnějšímu a hlavně inteligentnějšímu humoru a prospělo to všem, jak jemu, tak divákům. Co na tom, že vlastně brutálně vykradl Krok za Krokem a udělal z afriky idylickou krásnou zemičku pro rodinou dovolenou, když mu to celé fungovalo dobře.Klišé střídá klišé a jede si to ve vyšlapaném stereotypu romantické komedie, kdy se musí zase všechno podělat, aby nakonec vše dobře dopadlo, ale ubíhalo to v pohodě a u některých hlášek sem se málem posral smíchem.Sandler má nejlepší roky za sebou, ale když si sem tam vzpomene, že umí hláškovat a né se jen pitvořit a převlékat za ženskou, možná nás ještě pár povedených komedií na nedělní večer čeká.70%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

USA mají pořád obří problém s rasismem a důkazem je mmj. i tenhle film. Nesourodá dvojice mírně upjaté ženy a protivného odpudivého chlápka se dá dohromady až na africké superluxusní dovolené a to za přispění Afričanů, kteří jsou buď slizce sexuchtiví, tupí nebo neschopní. Což má sloužit k obveselení publika a také ke spojení dvojice, která by v reálném životě měla od sebe zdrhat, jak nejrychleji by uměla. Film předkládá i takové atrakce, jako jsou například „echt domorodé tanečky“, které si pro zasmání zkouší i zpovykaní, luxusem zhýčkaní běloši, alias bílí massa páni a paní opečovávání černoškým osazenstvem hotelu. Místy je to až nechutné. SHRNUTÍ: Kterak si v Africe zahrát na plantážníky a ještě přitom sbalit bílého opruza/opruzu. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Na jméno Espn (Emma Fuhrmann) přišel Adam Sandler (Jim) při návštěvě restaurace Boca Raton na Floridě, kde měl majitel restaurace fotky svých dětí a u jedné bylo napsáno právě jméno Espn, a tak ho Sandler požádal, jestli by ho nemohl použít v novém filmu jako jméno pro jedno ze svých dětí. (veronikajel)
  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)
  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)

Reklama

Reklama