Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V jedné české písniček se zpívá "tisíckrát obehraný schéma, dojemná kantiléna". Až na to, že tohle není ani trochu dojemné, ale obehrané je to až na kost. V poslední době mi přijde, jakoby Sandler hledal sám sebe a z nouze bere každou sračku, jen aby měl co vydávat. V tomhle filmu překvapil snad jen Terry Crews, měl dostat více prostoru! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Clare Sera, Ivan Menchell | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Happy Madison, Gulfstream Pictures, Karz Entertainment | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 126,8 miliónov $ | Ocenenia: - || Má to svoje svetlé chvýle, tak isto ako fakt, že si ďalšiu Sandlerovku už na vlastnú zodpovednosť nepustím. Jedine v prípade, že o nej búdú všetci spievať oslavné ódy. A to asi veru nehrozí. 45% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak nám záletný manžel a rakovina uvolnili dva jedince rozdílného pohlaví a pokusili se přinést zase nějakou tu komediální romantiku. Za mě se to tedy moc nepovedlo, protože jsem se příliš dlouho nudil mezi traumaty budoucích zamilovaných a byl jsem vděčný za každý francouzák od žirafy. Nakonec jsem to nějak přežil a dokonce jsem se i celkem pobavil, ale za to vděčím takřka výhradně Terry Crewsovi a jeho moderátorským šílenostem, při kterých bránice dostala docela zabrat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec celkom fajn komédia, ktorá bohužiaľ trvá zbytočne takmer až dve hodiny. Možno aj preto som mal dojem, že tých vydarených fórikov by v nej mohlo byť predsa len viac. Predvídateľné v každom okamžiku, čo ale vzhľadom na fakt, že obom hercom to spolu perfektne sekne, nijako zvlášť neprekáža. Ono aj štyridsiatnici s deckami ešte majú právo na plnohodnotný život a dokonca aj novú lásku. V živote to síce ide trochu komplikovanejšie než v Blended a filmoch s Adamom Sendlerom, ale ako taká opojná droga pre osamelých, prípadne opustených, ovdovelých atď. ľudí so štyrmi krížikmi na krku táto komédia chvíľkodobo môže zaúčinkovať. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Drew Barrymore se o svém těhotenství dozvěděla pár dnů po podpisu smlouvy o natáčení. Začátek natáčení se navíc dost opozdil, a tak už při prvních scénách bylo na Drew znát, že je v očekávání. Stylisté se ale snažili a dostatečně její bříško před publikem schovali. [Zdroj: prozeny.blesk.cz] (Duoscop)
  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)

Reklama

Reklama