Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Samouci kuchtíci a patlalové mýho ražení se dozvědí něco málo zajímavýho, ale jinak je to nic moc. Zděnda je už nějakej vyčpělej, recykluje i starý vtipy a vůbec mi přijde, že ho to moc nebaví. Strašný jsou ti tři retardi, kteří jen tak občas něco nervózně žblebtnou a hlavně strašně lezou Pohlreichovi do prdele. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Kvalitně udělaný pořad. Od toho, co účinkující v kuchyni předvádí, přes interiér, vybavení... Formát šéf a tři sympatičtí kuchtíci má ten správný edukativní šmrnc a Pohlreich se tu chová jako člověk a ne jako bestie (což skalní fanoušci samozřejmě nepochválí, ti mají raději tu bestii);-). Kritiku těch tří kuchtíků v komentářích moc neberu. Mě naopak ten kontrast zkušený mentor / žáci baví. Ocenil bych podrobnější vysvětlování postupů. Mám dojem, že hodně přeskakují (asi aby toho ukázali víc) a pro začátečníka jsou některé momenty trochu moc honem, honem. Ale zase má pořad celkem odpich a neukolébává, což se mi občas u kulinářských pořadů stává. ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Hodnotím poctivě po všech dílech a byť je Zdenda můj oblíbenec, musím se upřímně přiznat, že toto mě silně nudilo. Z pořadů s šéfem jsem zvyklá na jiný level. Tohle mi připadalo jako když někdo natáčí praktickou výuku na soukromém učňáku kuchař-číšník Zdeňka Pohlereicha. Edukačně asi dobré, už vím, jak dělat test čerstvých vajec, ale zbytek jídel stejně vařit nebudu. Třeba ryby, jak správně pravil Zdeněk, se u nás nežerou, neb je nikdo neumí připravit bez kostí. A já to neodfiletuju tak jako Zdeněk, ani kdybych si ten díl pouštěla v nekonečné smyčce. Ani jsem to neměla v úmyslu, čekala jsem spíš tradiční šéfovu zábavu a té se mi nedostalo vůbec. Ti tři ňoumové tam byli naprosto marní, nemělo to emoce, nemělo to žádnou spontaneitu, nemělo to civilnost, nemělo to říz. Takže nic, co mám v pořadech s Pohlereichem tak ráda. Bylo to sterilní a atmosférou podobné jako ty moderní televizní shoty o vaření typu "Božské dorty od Markéty" aneb: čum, jak se ti to v životě nepovede doma uplácat, kdyby ses posral a ještě to stojí patnáct set. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich vždycky rád „prcal“ lidi a vskutku velmi často zcela oprávněně. To samozřejmě nesmělo chybět ani v tomto pořadu. Sice už to nebylo tak zábavné, ale milovníci dobrého jídla si i tak přijdou na své. Oči měli gurmánské orgie, žaludek kručel šílenstvím a poloprázdná peněženka bečela jak malé dítě, co nedostane svůj bonbon. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich je jeden z mála televizních kuchtíků, který se do tohoto zdánlivě stereotypního žánru snaží přivést nové nápady a formáty. Po výpomoci restauracím, kuchařské soutěži a grilování jsou tu tentokrát základy vaření. Příjemné prostředí, tradičně skvělý Pohlreich i zajímavý koncept pořadu mě oslovili. Jako největší negativum této série tak vidím patrně složení "učnů", kdy mi dva ze tří moc nesedli. Jinak mě pořad celkem dost zaujal a těším se opět za rok na druhou sérii. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama