Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbi, když nějaký zdejší poživatel hned na začátku svýho komentu vypálí, kde daný skvost viděl: třeba KVIFF, nebo ještě lépe Sundance, to úplně zelenám závistí a už do mě vůbec nic není, představuju si tu idylku, kdy se s Redfordem plácáte po zádech, že je to letos fakt paráda. Takže já viděla Šéfy na zabití 2 v úplně prázdném kině, jako Plzeň je sice místem, kde lišky choděj dávat dobrou noc, ale tohle se mi ještě nestalo a to si občas zajdu i na film, co není americká komerční komedie. No nic, vaše smůla, protože to je docela dobrej biják, možná dokonce o fousek z vydří tlamičky lepší než jednička. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Horrible Bosses 2 navazují přesně tam, kde první díl skončil či neměl dost odvahy jít ještě dál a vychází to na výbornou. Všechny gagy fungují na 100% což v kombinaci s triem hlavních hrdinů (mezi nimiž funguje neuvěřitelná chemie) dělá z tohoto filmu jednu z nejlepších komedií roku 2014, při které se budete bez přestání smát. „Holy shit, he fight clubbed himself! We have a fight clubber!“ ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)
  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama