Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Varhanik ?? No, kdo dneska hraje ??" - "Naši s Kanadou !! Naschle !!" ;) Jsem si naprosto jistý, že snaha byla, nicméně to prostě nešlo.. U mě, najít nějaká pozitiva, ne u Zdendy natočit zase jednou koukatelný kus !! Co se mi v případě prvních dvou Troškových filmových průjmů povedlo, do třetice všeho zlého již nebylo ani myslitelné, když definitivní pomatenec Zdeněk Troška přestal troškařit a dovedl vše, co nefungovalo, iritovalo, ba dokonce přímo nadpozemsky sralo u jeho předchozích filmů k naprosté (ne)dokonalosti.. Zatímco v Kameňácích Troška vydává za příběh trapný a nefunkční slepenec vyšumělých frků, tady ho nahrazuje nekonečným product placementem.. Navíc takřka dvouhodinová reklama na vše, co vás jen (ne)napadne, naopak postrádá prakticky vše, co by měl skutečný film obsahovat, což sice skvěle koresponduje se zcela novým Troškou experimentátorem - I když spíš experimentuje s diváckou trpělivostí !! - který mísí prakticky vše, co patrně kdy v jiných opravdových filmech za celý svůj život viděl, když od němé grotesky, těmi svými zrychlovačkami počínaje a přímou citací Pokropeného kropiče konče, přechází zcela bez skrupulí a bez varování až třeba k nonsensové poetice, leč znovu dokonale nevtipné, přičemž ta pasáž se záběrem na štáb mi až vyrazila nejen dech, ale i krůpěje mrtvolného potu na čele.. Že v Babovřeskách, snad vyjma Terezy Bebarové, ač ani ta s těmi sykavkami není vtipná, nikdo ani náznakem nehraje, když buď pouze přehrává, piští a pitvoří se jako o život nebo se tu prostě jen vyskytuje, skvěle dokumentuje třeba takový Pavel Kikinčuk, který od své první sympatické civilně zvládnuté role v Slunci, senu a jahodách dozrál v karikaturu sebe sama, byť v očích většinového diváka vlastně jen dospěl v celebritu, komika, byť jednoznačně tupě estrádního.. Ale lidi to chtějí, takže se prostě budu muset nakonec vyrovnat i s tím, že tomuto typu humoru, totiž podbízivě buranskému a novácky estrádnímu, prostě vůbec nerozumím.. A nic na tom nemění ani neoddiskutovatelná skutečnost, že tenhle humor v Troškově podání naprosto postrádá snesitelný timing a ve většině případů i pointu.. Dejte už někdo tomu dobytkovi z Hoštic, co je přesvědčen o své velikosti a významu pro českou kinematografii, svěrací kazajku, prosím, nebo se ještě dočkáme parádně satirické komorní trilogie o polském knězi s nějakým dalším nesmírně veselým a nejlépe trojsmyslným názvem !! ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No tykrávopíčokurvokundovolekokotemore! Tak tohle vážně v jiným filmu neuvidíte! Ještě teď ve chvíli kdy smolím tento komentář se mi ozývá nervózní tlukot v místech kde mám srdce. Mít operovanej kardiostimulátor tak mi z toho vybouchne. Právě jsem absolvoval třetí díl této výjimečné trilogie a fakt mě to málem zabilo. Po trapný jedničce a super trapný dvojce jsem si říkal jestli pan režisér Troska dokáže třetí díl vytáhnout do dosud nevídaných výšin trapnosti a... ON TO DOKÁZAL!!!!! Takže jestli máte pocit, že do hlubší žumpy už se klesnout nedá, tak věřte, že nějaká ta rezerva se vždycky najde. Takže pokud máte dobrý nervy a silný srdce, tak přijměte třetí pozvání do buranova kde lišky dávají Polskýmu faráři co furt něco šuká a ještě to stále nedošukal dobrou noc a to doslova. No a připravte se na to, že když už si někdy v půlce filmu kdy je kadence zhruba jeden dobrej vtip za půlhodiny budete říkat, že už to tak strašný není, tak ta závěrečná dvacetiminutovka vás dorazí. V tu chvíli totiž všem nezvratně a opravdu definitivně mrdne v kebuli. Troška si řekne, že jako zlatej hřeb programu sbalí báby a pojedou k moři, tak něco tak strašnýho jsem v životě fakt neviděl. Opravdu nekecám! První a druhej díl byli proti tomu hodně slabý odvary a když bába v potápěčských hadrech, procházející se po dně moře majzne holí po hlavě se slovy : hajzle jeden! digitálního žraloka, kterej jak kdyby vypadl z filmu od Asylum, tak jsem definitivně za hysterického záchvatu, drže se při tom za srdce, spadnul z postele. Já fakt nekecám! Viděl jsem Srbský film, Lidskou stonožku, Německý fekál porno i domácí video z výmluvným názvem kaviár, ale tohle jsem opravdu NIKDY neviděl!!!. Zbývá jenom dodat, že po závěrečných titulcích odstřelili i kohouta který nás celou trilogií provázel a nezbývá také než doufat, že po skončení natáčení všechny ty nesmrtelný tety definitivně jeblo, tak jako málem jeblo mě ke konci tohoto filmového hitu a tím pádem je to opravdu definitivní konec no a nyní se pan Troška může pustit do nové grandiózní trilogie : Dědkoplesky! Už se na ty odpady moc těším. Hlavně že spokojený buranský Čecháček dostane co mu patří. HAJZL JEDEN!!! 0% ()

Reklama

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Lístek do kina bych si na to nikdy nekoupila, ale náhodou se mi do ručky dostaly lístky na premiéru. Na Troškovy filmy už z principu raději nekoukám, abych se nemusela rozčilovat nad opravdu neskutečně hloupě stráveným časem, ale nakonec jsem šla - ač opravdu s nulovým očekáváním (krom tedy očekávání Trošky zhovadilé nesmyslnosti). No, není to žádný "majstrštyk", ale jako parodie komedie, pro účely pobavení a odfrknutí, to ujde. Najde se tam pár skvělých vstupů a vtipů (odbourala mě kachní nemoc:) ), jistě i slabší momenty, ovšem, co se týče absolutní stupidity (viz např. kameňák, ten jí přímo přetéká), ta zde byla naštěstí většinou poměrně potlačena. Líbila se mi Žilková (a to jí normálně zrovna nevyhledávám), Bílá pro mě zas naopak byla pouhou zbytečností navíc. Inu, je to koukatelné a já překvapená. Ty 3 hvězdy si zaslouží. ()

Ashar

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nakonec na Babovřesky rozhodl podívat. Zatím jsem neviděl žádný díl, odradilo mne špatné hodnocení místních bossů kritiků. Dnes jsem prohlížel kritiky a hodnocení u druhého a třetího dílu a zaujala mne skutečnost, že většina bossů kritiků, ač na první film naplivali tu nejhorší kritiku, čučeli jak na druhý, tak na třetí pokračování tohoto Troškova počínání. Nechápu, když je to taková hrůza, proč čučet na další? Asi to tak špatný nebude, jen některý boss kritik film odstřelí a pak další ovečky aby neztratily glanc se přidávají. Víc napíšu po zhlédnutí. ()

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale splněné očekávání (čekal jsem průser), Troška naplnil to co předeslal (průser) a dokonce i divácká oblast se nezměnila (průser). Takže ve finále mě nic nepřekvapilo (snad jen tahle trojkombinace, za kterou má troška 5*) a dokonce mě nepřekvapilo ani nic ve filmu. Totální nuda, humor totálně mimo, děj je takový "Troškovský" standard a ono nakonec není co hodnotit. Problém je, že spousta lidí, tohle vidí jako dobrý film a neváhá dát 4*+. Hodnocení co totálně degraduje celkovou objektivitu hodnocení a tahá 'podprůměr' na úroveň průměru a 'průměr' na úroveň filmové "špičky". Jenže onen filmový "TOP" je často touhle skupinou nepochopen a zavrhován a tady nastává zlom. Pro někoho super, pro někoho odpad, záleží na divákovi, jiné hodnocení snad ani neexistuje, jiného diváka neznám (s jedním konzumentem Ulice, Ordinace, Cest domů, Babovřesek, Kameňáků etc. bydlím, takže i tohohle mám dost). Nikdy víc u mě Troška šanci nemá, tohle byl poslední hřeb. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Ve scéně, kdy Ivana (Lucie Vondráčková) telefonuje s Adamem (Jan Dolanský), vidíme, že je noc a tma, ale přitom je pod Ivanou vidět stín, jako by byl den. V další scéně vidíme, že záběr byl natáčen přes den a byl později pouze upraven, bohužel stín postavy nikdo neodstranil. (Nalas)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno