Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Lístek do kina bych si na to nikdy nekoupila, ale náhodou se mi do ručky dostaly lístky na premiéru. Na Troškovy filmy už z principu raději nekoukám, abych se nemusela rozčilovat nad opravdu neskutečně hloupě stráveným časem, ale nakonec jsem šla - ač opravdu s nulovým očekáváním (krom tedy očekávání Trošky zhovadilé nesmyslnosti). No, není to žádný "majstrštyk", ale jako parodie komedie, pro účely pobavení a odfrknutí, to ujde. Najde se tam pár skvělých vstupů a vtipů (odbourala mě kachní nemoc:) ), jistě i slabší momenty, ovšem, co se týče absolutní stupidity (viz např. kameňák, ten jí přímo přetéká), ta zde byla naštěstí většinou poměrně potlačena. Líbila se mi Žilková (a to jí normálně zrovna nevyhledávám), Bílá pro mě zas naopak byla pouhou zbytečností navíc. Inu, je to koukatelné a já překvapená. Ty 3 hvězdy si zaslouží. ()

Quen11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmmmm... Ako by som len popísal zážitok z tohto filmu? Predstavte si, že idete do kinosály, v ktorej si následne vopcháte svoju hlavu do vedra plného fekálií. Po 103 minútach ju vytiahnete a odídete. Tak na mňa pôsobili Babovřesky 3. A tie dve hlášky na ktorých som sa zahanbene pousmial, to rozhodne nezachránili. ()

Reklama

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale splněné očekávání (čekal jsem průser), Troška naplnil to co předeslal (průser) a dokonce i divácká oblast se nezměnila (průser). Takže ve finále mě nic nepřekvapilo (snad jen tahle trojkombinace, za kterou má troška 5*) a dokonce mě nepřekvapilo ani nic ve filmu. Totální nuda, humor totálně mimo, děj je takový "Troškovský" standard a ono nakonec není co hodnotit. Problém je, že spousta lidí, tohle vidí jako dobrý film a neváhá dát 4*+. Hodnocení co totálně degraduje celkovou objektivitu hodnocení a tahá 'podprůměr' na úroveň průměru a 'průměr' na úroveň filmové "špičky". Jenže onen filmový "TOP" je často touhle skupinou nepochopen a zavrhován a tady nastává zlom. Pro někoho super, pro někoho odpad, záleží na divákovi, jiné hodnocení snad ani neexistuje, jiného diváka neznám (s jedním konzumentem Ulice, Ordinace, Cest domů, Babovřesek, Kameňáků etc. bydlím, takže i tohohle mám dost). Nikdy víc u mě Troška šanci nemá, tohle byl poslední hřeb. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je rozporuplná postavička československej filmovej tvorby. Režisér, ktorý má svoj charakteristický rukopis, ktorý však mnohým filmovým kritikom nesmierne vadí, ale na druhej strane si získal pomerne výrazné sympatie bežného, jednoduchého diváka. Ja som k jeho tvorbe hodne zhovievavý, nezatracujem jeho snímky, vždy sa snažím im dať šancu a v kľude si ich pozriem. Väčšinou však zostanem sklamaný. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Babovřesky", ktorý pán Troška natočil v roku 2013. Nebol som len sklamaný, ale doslova som bol znechutený z tých trapností, ktoré som tam videl. Bol to odpad! No a ja blázon, som si potom pozrel aj voľné pokračovanie, i keď som vedel, že "Babovřesky 2" budú taký istý odpad! Ale aby toho nebolo málo, tak som sa prinútil kuknúť na "Babovřesky 3", ktoré boli natočené v roku 2015. Asi tušíte, čo teraz napíšem. Áno, veru tak, bol to tiež filmový odpad! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu mi přijde, že zdejší hodnocení je opravdu o náklonnosti či nesnášenlivosti vůči režiséru Troškovi. Já mám pana Trošku a jeho filmy rád, nicméně musím konstatovat, že třetí Babovřesky jsou ještě více (pokud to vůbec lze) o ničem, než první a druhý film. Humor by člověk pohledal, vtip žádný a rádoby k smíchu mají asi být především žvatlavé babky. Ty jsou sice milé, ale film, i když to má být komedie, na nich prostě postavit nelze. Ani na nesnášenlivosti vůči církvi (nechápu, farář Otík byl milá postavička a teď jsou "flanďáci" ten největší hnůj) a Bruselu a náklonnosti ke sponzorům. Dále fakt, že se jezdí kvůli několika minutám filmu "pracovat" k teplému moři, je v našich končinách jev již téměř obvyklý. Navíc podle závěrečných scén a naprosto dementní pointě lze již i pochybovat o příčetnosti tvůrců. Kde je komedie (byť lidová - Slunce, seno, natož skvosty jako Vesničko má...atd.) z českého venkova? Hvězdička je pro mě, že jsem film dokoukal... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Tereza Bebarová, jež ztvárnila Drahoslavu Dočistilovou, je v závěrečných titulcích uvedena jako „Nesmysl“. (rakovnik)
  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)

Reklama

Reklama