Reklama

Reklama

Fargo - Season 3

(série)
Trailer 1

Epizody(10)

Obsahy(1)

Třetí řada sleduje život dvojice Ray Stussy (Ewan McGregor) a Nikki Swango (Mary Elizabeth Winstead). Oba se po neúspěšném pokusu oloupit Rayova bratra Emmita (kterého rovněž hraje McGregor) zapletou do případu dvojité vraždy. Jednou z obětí je starý muž s tajemnou minulostí, jehož nevlastní dcera Gloria Burgle (Carrie Coon) je policistka. Mezitím se Emmit snaží zpřetrhat pouta, která ho pojí k temné organizaci, od níž si před dvěma lety vypůjčil peníze. Ale tato společnost, mezi jejímiž zaměstnanci se nacházejí i V.M. Varga (David Thewlis) a Yuri Gurka (Goran Bogdan), má jiné plány. (AMC Czech)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (130)

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí sérii oficiálně prohlašuji, že Fargo je historicky prvním seriálem, jehož zatím všechny vydané série ode mě dostaly 5 hvězdiček. Tak mistrovsky natočený a napsaný seroš snad momentálně není. (Možná jen Twin Peaks, na který se ale furt bojím podávat.) A ten soundtrack je neuvěřitelnej, tu cenu Emmy si stopro zaslouží. Nemluvě o parádních hereckých výkonech Obi-wana a Elizabeth Winsteadové, kterou teď asi chci za ženu. Kdo má rád herce Lupina v Harry Potterovi, I dare you, zkoukněte třetí sérii, už nikdy se pak na něj nebudete dívat stejně. Jako fakt. Nikdy.... ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa doposiaľ najslabšia spomedzi všetkých troch sérií, no i tak tomu nemožno uprieť nesporné kvality. Za najväčšie plus tentoraz považujem impozantné stvárnenie záporáka/predátora V.M. Vargu Davidom Thewlisom, ktorý svoju rolu poňal priam fantastickým spôsobom (a v mojich očiach teda výkonom predčil i najzvučnejšie meno obsadenia, Ewana McGregora s jeho dvojrolou). Čo sa týka príbehu ako takého, nechce sa mi polemizovať, či mi prišiel oproti predošlým dvom skrátka menej atraktívny a zaujímavý alebo na mňa už proste začína doliehať akási "prejedenosť" fargovským absurdným štýlom (čo sa už čiastočne možno začalo prejavovať aj v druhej sérii, avšak tam mi to vedelo pekne vykompenzovať dobové zasadenie deja do sedemdesiatych rokov minulého storočia a s tým spojené osobitosti), no skrátka už som to nehltal tak ako predošlé dve série, bohužiaľ. 80% ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Hrubě nanicovatá, nedůsledná, povrchní, děravá, pseudofilosofická a rádoby oduševnělá nuda s nejhorším castem přechytralých bezrozměrných (a pseudoenygmatických) padouchů s občasnými výjezdy do religionistiky. Jedna hvězdička patří Ewanu McGregorovi, který tu plní úlohu oázy v poušti utrpení. Po tomhle mi hodně bylo. Při sledování jsem si připadal jako Sisyfos valící kouli do kopce, na jehož vrcholku stojí David Thwelis a hází po mně medicimbaly. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fargo od desíti k pěti a je to opravdu škoda, protože zápletka se jménem Stussy je důvtipná, vynikající herci se také vyskytují, ale, pro Boha živého, než se v trojce začne něco dít, tak to trvá celou věčnost. Okouzlení atmosférou ještě zůstává, Fargo je pořád dost neústupné a krvavé v těch správných chvílích, ale jinak už začíná povážlivě drhnout. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempově pomalejší, mnohem míň jednoznačná a přímočará série než ty první dvě - dvojrole McGregora je ale obdivuhodná (já jsem vlastně i v průbehu seldování zapomínal na to, že jde o jednoho herce) a Varga je nejspíš nejodpornější, nejzáhadnější a zároveň nejúchylnější zloun, kterýho jsem ve filmech kdy viděl. Na toho (a to jeho párátko) nezapomenu nejspíš nikdy. ()

Galerie (657)

Zajímavosti (5)

  • Scéna z bowlingové haly je celá míněná jako pocta filmu Big Lebowski (1998). (vyfuk)
  • V záhlaví tištěného scénáře „The Planet Wyh“ od Thaddeuse Mobleyho (Thomas Mann) se objeví chybný název „The Planet Why“ (tedy „Why“ namísto smyšleného „Wyh“). (Caminzind)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno