Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Asi tady budu se svým hodnocením svítit jak monokl na oku průměrné arabské ženy, nicméně nemohu jinak. Série Step Up se mi poměrně líbí, byť mě trojka a čtyřka minula, avšak pětku jsem si nemohl odpustit z důvodu návratu talentované Briany Evigan. Street dance mám totiž velmi rád, primárně pak styly locking a popping, ale sám se moc o tanec nepokouším, lidé si mě pak pletou s Halinou Pawlowskou při epileptickém záchvatu. V rámci struktury jednotlivých choreografií si nemůžu prakticky vůbec stěžovat. Jsem choreografií nadšen dokonce tak moc, že jsem schopen Step Upu odpustit i tu naprosto otřesnou, tupou, šablonovitou dějovou výplň. Mohu vám konstrukci oné šablony, která se dnes cpe do čehokoliv, co potřebuje zoufale vyplnit stopáž, elementárně popsat. Na začátku se sejde skupinka ambiciozních lidí s vytyčenými cíli, chutí něco dokázat a někam prorazit. Dají se tedy dohromady, rozjedou svoje ušlechtilé plány a vše šlape krásně jak Isabelle Nováková, hrdá držitelka ocenění Kurva měsíce leden. Uprostřed se samozřejmě všechno kompletně posere tak moc, že smočí kapesníček i nejeden irácký militantní terorista. Všechny postihne obrovská nepřízeň osudu, zklamání se v sobě samých, štěstí odejde vdál, třpyt v očích pohasne, duha bude málo barevná a naděje zemře společně se psem, jejich nejlepším přítelem, kterého museli pod nedostavěným mostem během ukrutné vánice sníst. Zkrátka všechno v piči. No a na konci zase slunce vysvitne, motýlci křídly zatřepotají a osud nešťastné protagonisty zasype dárkovými balíčky s instantním štěstím. Za tohle by se styděli i tvůrci Esmeraldy. Bohužel však každý má pro něco slabost, nechte mě se tedy rozněžnit a nasolit tady hezké čtyři hvězdičky. Guilty pleasure. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Tak ,tohle je ten nejhorší díl ze všech ,který sem viděl.Co ti tvůrci udělalali,ale co .Že se chtělo všem hercům z předchozího dílu jít do nejhorší sračky.A stopáž ve filmu ,mi příjde poněkud ,strašně až zdlouhavá,spíš bych ,tak trochu zkrátil .Sečteno podtrženo do dalšího dílů ,at se ani tvůci a kterýkoliv režisér nepouští. ()

Reklama

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mladí zestárli, ale furt vypadají na šestnáct. Objevily se nové objevy, takže šup je čas natočit další Step Up. Stále stejná osnova: sbalit dívku, dát do kupy crew, vyřešit životní situaci, udržet přátele, porazit v dance battle nesympatické tanečníky a převlíkat se v každém záběru do jiných tepláků... Příběh tedy vhodný pro věkovou a zájmovou kategorii odpovídající stejně smyšlejícím divákům. Technicky brilantní - extrémní zvuk, kamera, videoklipovitost, hudba. Krátké neherecké výkony mezi tancem a děsné krákorání Briany Evigan. Využití Las Vegas svatostánků k tanečním číslům je skvělý nápad, choreografie krom finální all in scény pokulhává. Nejlepší díl s nekompromisní vizualizací a choreografií stále však u mě vyhrává Let's Dance 3D (2010). ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama