Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

provitamin 

všechny recenze uživatele

Nechal som sa zlákať mojou zvedavosťou a vyskúšal som projekt "kino naslepo". Keď som si kupoval lístok, teta pri pokladni vravela, že ak sa mi film nebude páčiť, do 20 minút mi môže vrátiť vstupné. Tak reku prečo nie? Už asi po 10 minútach odišiel z kina jeden párik a tiež som mal nutkanie odísť, avšak zachoval som sa ako správny trpiteľ a mučeník a vydržal som až do konca. Jedinú hviezdu dávam za tanečné kreácie a choreografie, ktoré boli dokonca lepšie ako tie moje po troch pivách. Ostatné všetko bolo hrozné. Dráma spočívala v tom, že jedného tanečníka prichytila frajerka muckať sa s inou, urazila sa a odišla, on odišiel za ňou, hneď mu odpustila a vrátil sa tesne pred finále. O nejakom deji alebo nebodaj hereckých výkonoch sa tu hovoriť nedá. Celé to spočívalo v tanečných battloch, potom nejaká vata, ďalší battle, ďalšia vata, .. ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Z počátku docela zajímavé série, kdy se s odstupem času docela divím, jak jsem jednotlivé díly kladně hodnotil, je nyní bezvýznamný produkt plný klišovitých frází s vážně přihlouplým scénářem a předvídatelným dějem. V některých případech jsem se divil, zda jde ještě o tanec a nějakou smysluplnou choreografii. Dvě hvězdičky dávám proto, že jsem na to hodný. Něčím je to svým způsobem pořád sympatické a vtipné, bavila mě postava Adama G. Sevaniho a líbila se mi scéna ve starém zábavném parku. Některé scény by celkem zaujaly jednotlivě jako klipy na YouTube a má to více méně obstojný a kupodivu docela neotravný soundtrack. Celkově už to ale vnímám jako zbytečnou blbost. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,904,384Tržby Celosvetovo $86,165,646Tržby za predaj Blu-ray v USA $314,577 //počet predaných kusov 11,053Tržby za predaj DVD v USA $2,298,511 //počet predaných kusov 82,264║ najslabší diel, choreografia ako tak újde aj keď už ničím extra neohúri ale dejovo opäť klasický výpek /35%/ ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

O tom, jaký ideologický rozpor v sobě série Step Up nese (a zejména její čtvrtý díl), jsem už psal u minulého filmu. Zásadní vymezení se vůči esteblishmentu a všeobecné komerionalizaci, kterou ztělesňuje reklama, aby (hup!) crew zvítězila a získala tak pro sebe místo v reklamě, je přítomno v jiné podobě i v tomto dílu série. All In hraje jen zdánlivě na jinou strunu. Účastníci soutěže jsou vtaženi do víru reality show, kde se necítí dobře a která jim bere jejich friendship mojo, aby na konci mohli využít naplno principů, na nichž každá reality show stojí. Stačí si jen stoupnout, říct pár dojímavých slov a hurá, smlouva je na stole a vítězství v kapse. O lobotomii příběhu nemá smysl psát, ale nepotřebujete přece být Roland Barthes, abyste pochopili, že tahle základní premisa nedává smysl. Step Up je sice filmovou frenčízou o určité subkultuře (break je tradičně považovanej za součást hip-hopu), ale ve skutečnosti ji jen používá jako prázdnou šablonu, kterou naplňuje ideálem hipsterství (vezměme něco, čím všichni ještě před pár lety pohrdali - třeba steampunkovej look - a použijme to jako cool proprietu; nemusí to dávat smysl, nebo lépe - zbavme to tradičních hodnotových znaků a přilepme k tomu pár hezkejch tváří). Ještěže to aspoň tanečně pořád funguje... ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší díl série. Od těchto filmů vlastně téměř nic neočekávám - žádné herecké výkony, žádný příběh, prostě se jenom pobavit a žasnout na předvedenou taneční akcí, to je vše. Zde to však selhává téměř ve všech ohledech. Možná to bude tím, že předešlý díl nastavil laťku vcelku vysoko, ale tady se mi příliš nelíbil ani samotný tanec, on pomyslný ring v casinu v LA moc originálních nápadů a kreací nepřinese, ty tam jsou efektní "komba" a triky, nad kterými občas zůstává rozum stát. Tanečků bylo celkem dost, to ano, ale všechny si byly dosti podobné a nebyl tam žádný wow efekt. Je sice hezké, že tu potkáváme staré známé tváře, ale k čemu to všechno je, když toho tvůrci řádně nevyužili? 1* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama