Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (114)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale je to naprosto odfláklý, když to srovnám s trojkou, která je vedena v "podobném" duchu. Efekty, kamera, tancování, příběh, napětí, hudba - to vše je mnohem slabší. Dokonce to ani pořádně neukončili. Připadalo mi to spíše jako snaha slepit předchozí díly nějak dohromady s úplně klišovitými hláškami. Jediný, co se mi tam líbilo, byly ony občasné vtipné situace a celkem ušel ten poslední tanec. Řekl bych, že jedno velké zklamání a nuda. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

O tom, jaký ideologický rozpor v sobě série Step Up nese (a zejména její čtvrtý díl), jsem už psal u minulého filmu. Zásadní vymezení se vůči esteblishmentu a všeobecné komerionalizaci, kterou ztělesňuje reklama, aby (hup!) crew zvítězila a získala tak pro sebe místo v reklamě, je přítomno v jiné podobě i v tomto dílu série. All In hraje jen zdánlivě na jinou strunu. Účastníci soutěže jsou vtaženi do víru reality show, kde se necítí dobře a která jim bere jejich friendship mojo, aby na konci mohli využít naplno principů, na nichž každá reality show stojí. Stačí si jen stoupnout, říct pár dojímavých slov a hurá, smlouva je na stole a vítězství v kapse. O lobotomii příběhu nemá smysl psát, ale nepotřebujete přece být Roland Barthes, abyste pochopili, že tahle základní premisa nedává smysl. Step Up je sice filmovou frenčízou o určité subkultuře (break je tradičně považovanej za součást hip-hopu), ale ve skutečnosti ji jen používá jako prázdnou šablonu, kterou naplňuje ideálem hipsterství (vezměme něco, čím všichni ještě před pár lety pohrdali - třeba steampunkovej look - a použijme to jako cool proprietu; nemusí to dávat smysl, nebo lépe - zbavme to tradičních hodnotových znaků a přilepme k tomu pár hezkejch tváří). Ještěže to aspoň tanečně pořád funguje... ()

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se ještě vůbec na filmy z téhle "série" dívám jsou kostýmy a tančení. Takže vlastně dvě věci. Všechno ostatní nemá vůbec smysl řešit už tak od druhého "dílu". Příběh nuda, postavy ohrané a přiznejme si, že i ty taneční scény nemají až takovou šťávu jakou mívaly. Bod k dobru snad jen za ten rozkošný robotí pár. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mladí zestárli, ale furt vypadají na šestnáct. Objevily se nové objevy, takže šup je čas natočit další Step Up. Stále stejná osnova: sbalit dívku, dát do kupy crew, vyřešit životní situaci, udržet přátele, porazit v dance battle nesympatické tanečníky a převlíkat se v každém záběru do jiných tepláků... Příběh tedy vhodný pro věkovou a zájmovou kategorii odpovídající stejně smyšlejícím divákům. Technicky brilantní - extrémní zvuk, kamera, videoklipovitost, hudba. Krátké neherecké výkony mezi tancem a děsné krákorání Briany Evigan. Využití Las Vegas svatostánků k tanečním číslům je skvělý nápad, choreografie krom finální all in scény pokulhává. Nejlepší díl s nekompromisní vizualizací a choreografií stále však u mě vyhrává Let's Dance 3D (2010). ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama