Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ak niekomu len toto stačí ku šťastiu... No mne ani náhodou. Pár tanečných kreácií v polonahom prevedení a 1-dolárovky razom lietajú vzduchom - a o tom je vlastne tak polovica filmu. Tá druhá je o tom ako sa Mike z nostalgie pridá k svojim strip-kamošom na nejakú veľkolepú súťaž, kde samozrejme všetci zažiaria. Dojemné, fakt DOJEMNÉ. Ale zas úplný odpad to nebol, tak aspoň 1* za snahu. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nešlo, naprostá ztráta času. Děj naprosto tragický, jediný co bylo na filmu dobrý byly hezký těla a taneční choreografie taky nebyly špatný. Inteligenčně na úrovni Teletabís. Dialogy mě svou debilitou tak vytáčely, že jsem to musel přetáčet. Scenáristický a herecký odpad. Film naprosto o ničem. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Zatímco první Magic Mike mě docela slušně bavil, druhý díl byl naprosto bez děje, smyslu a vlastně jakéhokoli sdělení mimo to, že ženy jsou královny a zaslouží si, aby pro ně a na nich vykonávali pánští striptéři náznakový akt styku jako něco, co je třeba ocenit haldou jednodolarovek a usilovným vřeštěním. Bylo tam několik super tanečních choreografií a za ně dávám jednu hvězdu namísto hodnocení "odpad". 10 % ()

venison odpad!

všechny recenze uživatele

Pomoc, moje oči! Neskutečná blbost, která nedosahuje ani béčkových kvalit.. Pochybná road movie naprosto bez děje a bez příběhu.. Všichni herci se na plátně jen patlají, celé se to protahuje a chystá na dramatické vyvrcholení, ale to nepřichází, protože takhle kýčovitá a laciná show by neuspěla ani ve vykřičeném baru.. Upřímně lituji Channinga Tatuma, kterému jako asi jedinému prvoplánovému hezounovi relativně fandím.. Film krapet pozvedla moje oblíbenkyně v hereckém důchodu - krásná Andie MacDowell.. Bylo vidět, že peníze byly a s nimi dali tvůrci dohromady velké pusto prázdno.. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Soderbergh stál za kamerou (jako kameraman) a taky stříhal, vy chytráci, co se tu vometáte moudrama, že někdo parazituje na jeho jméně. Právě díky jeho formě se na to dá koukat, i když to nemá vůbec žádnej děj. Přiznám se, sám bych na to dobrovolně nekoukal, ale moje holka má ráda toho profi neherce, Čuníka Tatůma, takže jsem ji po kvalitní mrdačce taky udělal radost. Co si z toho pamatuju, je, že banda homokládsky vypadajích navštěvníků posilovny objíždí Ameriku v přívěsu a buzerantsky se kroutí na různých večírcích, od domova důchodců pro starý rašple, až po rozlučky se svobodou. Čuník u toho simuluje tanečními pohyby prcání všech zúčastněných, ale přitom bych chtěl mrdat starou Willa Smithe, která vypadá pořád zachovale. Akorát z podvozku už má zřejmě stejně vjezd do pískovny. Naštěstí mi ale ztopořila intelekt účast Amber Heard. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama